Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van olyan barátotok, ismerőtök...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan barátotok, ismerőtök akinek azért nem volt barátnője, mert irreálisak az elvárásai? Ha igen mik azok az irreális elvárások?

Figyelt kérdés
2022. nov. 30. 10:14
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

A teljesség igénye nélkül

- Tetszen nekem, legyen kicsit magasabb, erősebb, idősebb, mint én.

- Legyen okos (elméleti fizikus, matematikus, vagy az informatikusok, mérnökök felső 10%-a szinten okos :))

- Legyen ambíciózus, szeresse a munkáját hivatás szinten.

- Legyen nagyon magas EQ-ja (figyelmes, tisztelettudó, jó kommunikációs készség stb)

- Hasonló értékrend munka, család, pénz stb ügyben, összeegyeztethető jövő.

- Kiegyensúlyozott élet, vagy legalább legyen boldog

- Legyenek barátai és hobbijai

- Legyen jó humora

stb

Éés... lett párom.

Szerintem mindenki várjon el nyugodtan, amennyit szeretne.

2022. nov. 30. 18:59
 12/13 A kérdező kommentje:
Ha azt várom el, hogy egy nő legyen széparcú, vonzó, jobb osztályhelyzetű, mint én és lakással rendelkezzen az irreálisnak számít? Elmagyarázom miért. Mióta megnéztem a partizános finn oktatásról szóló dokumentumot filmet azóta szomorúbb a hangulatom és szeretném, ha a gyerekem nem élné át azokat a rossz dolgokat amiket átéltem és vagy külföldre költöznék vagy itt maradnék és magánoktatásba tenném. Szeretnék jobb osztályhelyzetben élni és, hogy a gyerekem abba nőjjön fel, sajnos nem tudtam kitörni ebből és jelenleg így nem szeretnék gyereket vállalni. Van saját lakrészem, de nem szeretek itt élni, kényszerből élek itt, anyám mikor meghalt jelzáloggal hagyott ott és azt a lakást ahol jobban szerettem élni el kellett adni, egyenlőre a költözés nem opció, de opció lehetne, ha lenne egy párom aki magamért szeret. Tudom irreálisnak hangzik, de őszintén vállalom. Előző válaszolónak is bejött, bízom benne, hogy nekem is. Társkeresőkre még nem merem leírni ezt, mert félek, hogy ezekkel az infókkal elriasztanám a nőket, de ha esetleg ez nem gáz akkor névvel és arccal is vállalni fogom ezt. Ha ez a vágyam akkor talán jobb is így keresni.
2022. dec. 9. 06:20
 13/13 A kérdező kommentje:
Cikinek érzem ezeket az igényeket főként, hogy férfiként vágyom erre, de mégis jobb ezeket felvállalni, mint elnyomni és attól rettegni mit gondol a másik.
2022. dec. 9. 06:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!