Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan barátotok, ismerőtök akinek azért nem volt barátnője, mert irreálisak az elvárásai? Ha igen mik azok az irreális elvárások?
Szerintem sokaknak nőtt az elvárása az internet és közösségi média miatt!
Engem inkább az aggaszt amikor lecserélik az embert egy jobbra mert megtehetik, (ja és nem igazi váló okokra értettem amikor valami nagyon nincs rendben a kapcsolatban).
Nekem van egy 36 éves ismerősöm. Még nem volt kapcsolata.
Eljár edzeni, a teste tök jó, arcra nem valami helyes, és az öltözködése is elég gagyi.
Nem mer nemhogy nőket, de Idegeneket sem megszolitani mert nincs önbizalma ilyen téren.
Viszont, magát olyan helyesnek látja,hogy elkepeszto magasan van neki a mérce hogy milyen csajokkal akar ismerkedni .
Nemrég volt egy munkatarsa , egy 30as nő aki kezdeményezett nála. Átlagos csaj volt. Vékony, formás, szép arcú. Semmi extra, de szép
Én még azon is csodálkoztam hogy az a nő akart volna bármit is a sráctól, mivel tényleg nagyon nem helyes se semmi.
De a srác totál elutasitotta a csajt, mert ő egy edzett, bomba nőt gondol maga mellé.
Szívem szerint megmondanám neki hogy hát ahoz jól is kéne kinézni, de inkább ráhagyom...
Borzasztóan magas a mércéje ahoz képest ahogy ő valójában kinéz.
Top 9-10es csajokkal ismerkedni, akiket amúgy meg sem mer szólítani, de neki valójában a top 4-5ben kéne keresgélni...
7, az ilyeneknek valójában az a baja hogy nem mernek hozzászólni nőkhöz… az hogy top csajokat akar csak kifogás
Nekem is van egy ismerősöm, soha nem volt no az eleteben most 45 éves… otthon lakik az anyjánál
Mindenki nyustoli hogy miért nem volt soha nője, arra fogja hogy neki egy nagy szerelme volt, közben meg hozza sem merne érni nohoz
8asnak igaza van, ez mindkét nemnél megfigyelhető, hogy kevés önbizalommal rendelkező emberek tudat alatt direkt ilyen magasra teszik a mércét. Mert tudják, hogy azt úgysem fogja senki megugrani, így széttárhatják a kezüket, hogy sajnos nekem csak emilyenek tetszenek, ezért nem kezdeményezek az átlag Marisok között. Miközben valójában azért nem, mert rettegnek a kezdeményezéstől.
Nőben ugyanez, hogy keressen évi 100 millát de úgy, hogy közben otthon van vele vagy nyaralnak valahol, és nehogy 190 cm-nél alacsonyabb legyen. Miközben a nő túlsúlyos és arca sem szép. Ő is tudja, hogy úgysem fog senki ilyen közeledni felé, ezért a saját felelősségét (fogyás) át tudja tolni a másik nemre, mondvá, hogy "nincs egy normális férfi sem".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!