Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hianyzik egy srac akinek sosem voltam fontos?

Figyelt kérdés
Ugy mentunk bele hogy egyikunk se akar most semmi komolyat. 7 honapot randiztunk... Egyfolytaban irogatott nekem es rengeteg idot toltottunk egyutt. Mindig mindenben segitett nekem, barmit megtett ertem. En nagyon megszerettem megkerdeztem tole hogy most hol allunk. O annyit mondott hogy reszerol meg nem alakultak ki felem mely erzelmek, es nem utasitana vissza mas lanyokat sem. Nem fejezne be, mert nagyon jol erzi magat velem, de ha nekem ez keves akkor bar nagyon sajnalja, de engedjuk el egymast. Nyilvan megmondtam neki h akkor ez reszemrol ennyi. Az a problema hogy ez 3 honapja tortent es nekem meg meg mindig minden egyes nap hianyzik.. 20l
2022. nov. 30. 06:53
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Vajon azert kerdezte hogy baratok maradunk-e hogy megtartson opcionak? :D nyilvan nemet mondtam, mert nem lattam ertelmet h "baratkozzunk"
2022. nov. 30. 09:08
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
A barátkozós szöveget senki sem gondolja komolyan, az csak egy finomított verziója a szakításnak.
2022. nov. 30. 09:17
 13/19 A kérdező kommentje:
Persze, de en fejeztem be, o meg folytatta volna az orokkevalosagig..
2022. nov. 30. 09:22
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván a barátok maradunk az lett volna hogyha olyanja van akkor néha ürítene.
2022. nov. 30. 09:37
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Idővel elkopik a hiányérzeted. Jók az előző válaszok, gondolj ezekre, hogy ennek a pasinak nem kellesz többre (ne haragudj a kemény szavakért de ezektől könnyebben kitisztul az ember agya, legalábbis nálam hatásos volt amikor a tiedhez hasonló helyzetben voltam).
2022. nov. 30. 09:43
 16/19 A kérdező kommentje:
Remelem egyszer tenyleg tudatosul bennem. Mar sokan mondtak, es vannak pillanatok amikor en is erzem. Neha pedig arra gondolok hogy ha nem fejeztem volna be akkor meg most is mellettem fekudne... De nyilvan valahol tudtam hogy semmi ertelmes nem lesz belole...
2022. nov. 30. 09:46
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Gondold el, mennyivel jobb, hogy ez most kiderült, mint ha egy év múlva te azt hiszed hogy már egy éve együtt vagytok ő meg vígan krogat másokat melletted, mert úgymond nem ígért semmit.
2022. nov. 30. 09:52
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon jól döntöttél! Akkor is, ha most nehéz. Nem azért jó ez a döntés, mert csak a szexre kellesz, hanem azért, mert érzelmileg benne vagy nyakig és tönkre fog vágni!

Állandóan azt fogod érezni, hogy csak hasznos vagy és kihasználnak. Hiába volt korrekt a srác, mert az volt!

Azért kedves ilyenkor és tesz bele érzelmeket, mert akkor szívesebben szexelsz.

2022. nov. 30. 10:13
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Az lesz a legegyszerubb ha letiltod vegleg.

Ha keres, akkor elkuldod a qrva anyjaba

2022. nov. 30. 10:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!