Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti barátnak mondjátok, hogy hiányzik, vagy hogy fontos nektek?
Hát, volt olyan fiúbarátom, akivel ezeket rendszeresen mondtuk egymásnak, ha kevesebbet tudtunk beszélni bármi miatt.
Azóta már a vőlegényem.
Nos, felnőtt férfiak nem szokták ekképpen kinyilvánítani az érzelmeiket, ha nem a párjukról, vagy a gyerekükről van szó. A haver az haver, a barát pedig barát. A haverral jól érzi magát az ember, amíg van, a barát pedig akkor is barát marad, ha évtizedek óta kontinensek választanak el tőle. Ha találkozunk, megropogtatjuk egymás csontjait, hatalmasat beszélgetünk, kihasználjuk az időt, amit a sorsunk engedélyezett, aztán megy ki-ki a dolgára. De tudjuk, hogy vagyunk egymásnak.
Erről szól az igazi férfibarátság. Sajnos mára teljesen elferdült a fogalom.
A helyzetem hasonló,csak én vagyok a férfi.A lánnyal tök jó minden,csakhogy a elkezdett olyanokat csinálni,ami már egy párkapcsolat alaprésze,ezért rákérdeztem,hogy pontosan mit akar,persze tagad,mert csak barátok vagyunk,de ki hiszi el?
Akkor lehetséges ez,ha mindkettő boldog párkapcsolatban él vagy megtartják a kellő távolságot, különben átfordul az egész kapcsolattá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!