Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Azt sok lány miért nem tudja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt sok lány miért nem tudja hova tenni, hogy még tanulok és gyakornok vagyok, de attól még van saját lakásom és félretett pénzem bőven? Hogy segíthetnék ebben magamon?

Figyelt kérdés

Nyáron most is voltam külföldön 3 hónapot és 5 milliót kerestem. Nem, nem mosogató voltam és havi 300 órát dolgoztam egyébként. Nyilván ezt így nem mondom el, de úgymond van pénzem. Itthon viszont iskolába járok még és mellette gyakornokoskodom fillérekért a leendő szakmámban. Ez mellett van saját lakásom is, igaz családi segítséggel, de én is adtam bele pár éve néhány milliót, amikor vettük.

És úgy érzem ezt sok nő nem tudja hova tenni, pl. hogy járok külföldre nyaralni, vagy újítom fel a lakást (sokszázezrekért), vagy drága ruhákat hordok, de közben meg itthon 100 ezer forintos gyakornoki fizetésem van. (Igaz ezt se mondom, de gondolhatják, hogy nem sok.) Hogy lehetne ezt úgy előadni hogy elfogadják, megértsék? Ismerkedés elején. De nem dicsekedve, meg nem konkrét számokat mondva.

28/F

2022. nov. 29. 22:07
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
76%
Pedig egy mosogató is kb majdnem annyit keres ha van ingyen kaja meg szállása és minden gyujtott penzet ide hozza mint ze
2022. nov. 29. 22:10
 2/13 A kérdező kommentje:
Kérlek a kérdésre válaszolj. Mi értelme a nem segítő válaszoknak?
2022. nov. 29. 22:13
 3/13 anonim ***** válasza:
89%
Ki nem tudja hova tenni? Ha valakivel ismerkedsz, ugy gondolom nem egy hatalmas titok, hogy nyaron kulfoldon dolgoztal es felretettel, ha szoba kerul, el lehet mondani. De egyebkent meg nem hiszem, hogy barkit is annyira foglalkoztatna, honnan van penzed. Aki elgondolkodik ezen, valoszinuleg letudja annyival, hogy biztos gazdagok a szuleid es kesz.
2022. nov. 29. 22:28
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Baromira túlgondolod, tanulsz, dolgozol, ennyit a második randin bőven elég mondani. Ha jobban megismeritek egymást, komolyabbra fordul, ráérsz a részleteket elmondani.
2022. nov. 29. 23:19
 5/13 anonim ***** válasza:
23%

"És úgy érzem ezt sok nő nem tudja hova tenni":

Inkább a magasságodat nem tudják hova tenni. Hány centi vagy?

2022. nov. 30. 00:00
 6/13 anonim ***** válasza:
27%

"De egyebkent meg nem hiszem, hogy barkit is annyira foglalkoztatna, honnan van penzed."

Te a képernyő előtt nem hiszel valamit, a kérdező meg megélt valamit, és feltette róla a kérdést. Itt nincs helye a hitednek, hogy mit hiszel az ő életéről.

"Hogy lehetne ezt úgy előadni hogy elfogadják, megértsék?"

Attól is függ, mit csinálsz?

Elég könnyű beépíteni a beszélgetésbe, ha a munkád is etikusság keretein belül mozog. A lányok szeretnek utalgatni, és biztos kapsz te is utalást, amivel megfoghatod őket. "Hát igen, szerencsés vagyok a munkámmal, és külföldön is dolgoztam."

- "Aha, na és mit?"

És már el is mondhatod nekik.

De ha meg nem akarsz erről beszélni, csak mondod, hogy a pénzügyes dolgokról még később szeretnél beszélni, mert neked kényelmetlen, és kell hozzá, hogy jobban megismerd őt, de megnyugodhat, mert teljesen rendes munka. (Amennyiben az)

2022. nov. 30. 01:50
 7/13 anonim ***** válasza:
73%
Én csak azt nem tudnám hova tenni, hogy miért titkolózással és hazudozással kezdesz egy ismerkedést. Annak jó vége nem lesz. Ezzel csak szintén hazudós, megbízhatatlan nőknek fogsz kelleni. Vagy még azoknak sem. Én lehet azt gondolnám, hogy a szüleid tesznek alád mindent és cikinek érzed, vagy valami illegális dologgal szerezted és azért titkolod.
2022. nov. 30. 06:04
 8/13 anonim ***** válasza:
58%
Ne titkolózz! Ahogy az előző válaszoló is írta bennem is az az érzés indulna el; hogy biztosan gazdagok a szüleid és azok vettek neked lakást, autót stb. És te magad csak egy elkényeztetett ingyenélő vagy.
2022. nov. 30. 06:18
 9/13 anonim ***** válasza:
69%
Mondjuk nekik ne hazudozz úgy mint ebben a kérdésben:)
2022. nov. 30. 06:23
 10/13 anonim ***** válasza:

Végülis kereshetne annyit külföldön vmi alacsony kuli munkával 300 óra x 4 hónap inkább, ha elfogadja a moslékot kajának amit addnak illetve az ingyen szállást a törökkel, románnal, bulgárral, az egyik hokizik jajongva a másik fingszagú stb.

Haverom aki igy dolgozott ott mesélt.

2022. nov. 30. 06:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!