Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek ezt csak barátságb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ezt csak barátságból csinálja, vagy imponálni akar ezzel?

Figyelt kérdés

Mindig felajánlja magától, hogy segít nekem , bármiről legyen is szó, megold valamit/megszerel/megjavít, mármint, olyan dolgokra gondolok, amik nekem nem mennek; ha rossz kedvem van, próbál felvidítani, tök aranyosakat tud írni.

Egyébként is kedves velem, csak ez azért tűnt fel, mert volt már jó pár fiú haverom/barátom az elmúlt évek alatt, de egyikük sem csinálta ezt, maximum, ha én kértem meg rá.

Szex reményében biztosan nem, mert amúgy is le szoktunk feküdni, amikor találkozunk, szóval, enélkül is szexelnék vele.

3-4 hónapja ismerem, szóval nem régen tart ez a dolog. De nem szoktunk randizni vagy ilyesmi.

2022. nov. 29. 12:25
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
68%

"... képtelen lennék egy normális, komoly kapcsolatban lenni" - erre fel a kérdés ez:

"Szerintetek ezt csak barátságból csinálja, vagy imponálni akar ezzel?"

és ilyeneket írsz:

"Nem merek semmire rákérdezni, mert nincs semmi megbeszélve. Annyit tudok, hogy az elején mondta, hogy nem akar most randizni senkivel."

Most akkor mi a nyavalyát akarsz? :DDD

Csődtömeg. -. - "

2022. nov. 29. 13:40
 12/17 anonim ***** válasza:
65%
Tehat te dugsz vele, de.mi kerdezzuk meg tole helyetted, vagy mit varsz pontosan ettol a kerdestol?
2022. nov. 29. 14:22
 13/17 A kérdező kommentje:

Csak nem voltam még ilyen szituban, és furcsa picit. De nyilván örülök neki.

És igen, azért olyan nehéz megbeszélni ezeket, mert mindig olyan srácokkal találkozom valahogy, akik nem egyszerű esetek, és félnek nagyon az elköteleződéstől, stb, és volt már, hogy pl valakivel azért lett vége, mert szóvá tettem párszor, hogy én szeretem előre megbeszélni a talikat, ő meg nagyon spontán volt, erre megkaptam, hogy ő nem tud most ilyen időbeosztásokhoz igazodni. 🤦 Szóval nagyon fura pasikról szó.

2022. nov. 29. 14:30
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Te is fura vagy ;)
2022. nov. 29. 14:39
 15/17 anonim ***** válasza:
82%
De írtad, hogy zavar, nem tudod, mi van kettőtök között. Ebből teljesen az jön le, hogy te szeretnél többet de ezt a srác felől nem érzed, magyarán te vagynal egy kapcsolatra vele, de a kölcsönösségben nem vagy biztos.
2022. nov. 29. 14:53
 16/17 A kérdező kommentje:

Valóban szeretném letisztázni egyszer, de nem most, mert az csak elrontja a dolgokat, meg elvárásokat szül. Én jól érzem magam vele.

Én nem vágyom hagyományos kapcsolatra, igazából ugyanezt tudnám elképzelni, max. annyi, hogy többet találkozunk valamivel.

De ez most teljesen lényegtelen információ. :D

Szimplán arra lettem volna kíváncsi, hogy ilyesmi szituban nem furcsa-e, hogy ennyire figyelmes velem, de nagyon sok értelmes választ kaptam. 🤷

2022. nov. 29. 15:49
 17/17 anonim ***** válasza:

Ennyiből még nem derül ki, hogy ő többet akar tőled esetleg szexnél vagy csak barátságos a viselkedése.

Az én volt szexpartnerem is ilyen volt (én is ilyen vagyok). Számunkra alap dolog volt emberszámba venni a másikat vagy hogy írjam és nem pedig ignorálni, meg szórakozni a másikkal, ahogy sajnos sokan csinálják.

Amúgy nem értem miért vagy vele szexkapcsolatban, ha egy ilyet nem mersz neki szóba hozni.

2022. nov. 29. 17:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!