Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tinderen ha szinte csak ronda...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tinderen ha szinte csak ronda nők lájkolnak be akkor az azt jelenti, hogy én is ronda vagyok?

Figyelt kérdés
2022. nov. 27. 15:00
 1/9 anonim ***** válasza:
38%

Az a vicc, hogy máshol ismerkedve azt mondják, helyes, aranyos vagyok. De ugyanez tinderen eltűnik. Nem tudom, mi zajlik ott, de kezdem elhinni, hogy csúnya vagyok, pedig elvileg nem...

f

2022. nov. 27. 15:02
 2/9 anonim ***** válasza:
94%
Nem biztos, hogy ronda, csak átlagos, ami a mai világba kevés, ha valami fullosabb csajt akarsz.
2022. nov. 27. 15:16
 3/9 A kérdező kommentje:

Nem akarok fullosabb lányt, csak egy átlagost :D

Egyébként a képeim felraktam a photofeelerre, mert volt sok jó képem, és kiakartam a legjobb 5-öt választani, átlagosan 8.2-8.9-es értékelést kaptam, de így se semmi, még az átlagos lányok sem húznak vissza, összesen van 11 matchem, 4 nap alatt abból 2 lány ír elvétve vissza :D

2022. nov. 27. 15:27
 4/9 anonim ***** válasza:
73%

3

És átlagos minek akar "fullos csajt"? Nem az a szintje.

2022. nov. 27. 15:42
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

"Az a vicc, hogy máshol ismerkedve azt mondják, helyes, aranyos vagyok."

És akkor miért nem vagy valamelyik lánnyal, aki helyes, aranyosnak tart?

2022. nov. 27. 15:45
 6/9 anonim ***** válasza:
22%
Kérdező az “átlagos” nő nem vékony! Ezt tartsd szem előtt.
2022. nov. 27. 15:45
 7/9 anonim ***** válasza:

Akkor én mi vagyok ha egyáltalán nincs matchem és 5 like volt összesen aminek valószínű fele bot csíkszemű?

Soha nem húztam fullos csajt jobbra csak átlagosat vagy alattit.

Éppen ezért ma töröltem is, időpazarlásnak viszont tökéletes volt.

2022. nov. 27. 18:44
 8/9 anonim ***** válasza:
Én helyes, jóképűbb vagyok (de nem extrémen, azért fogalmaztam így) és bőven összejön a match és aztán más is szintén helyes csajokkal. Persze nyilván más is kell hozzá, lehet szar a dumád, igénytelen a külsőd, sok baj lehet akkor is még, amikre figyelni érdemes.
2022. nov. 28. 08:02
 9/9 anonim ***** válasza:
Röviden: igen.
2023. febr. 23. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!