Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Minek lájkolnak tinderen, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minek lájkolnak tinderen, ha aztán nem írnak?

Figyelt kérdés

Van 148 párom, abból kb 15-re írtam, hogy "szia, van kedved ismerkedni?", és nem válaszoltak.

Az előbb az egyik válaszolt, hogy "bocsi nincs kedvem".

De akkor minek lájkolt? Nem értem.. :D

2016. ápr. 14. 16:33
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nekem 2 hónap alatt 0 párom lett... Ez mindent elmond az alkalmazás sikerességéről.
2016. ápr. 14. 16:53
 2/11 A kérdező kommentje:
Azt hogy? Nem szavazol?
2016. ápr. 14. 16:57
 3/11 anonim ***** válasza:
amugy ezt facen mutatja? sok ismerosbe botlotok? lehet talalni atlagos nem szex centrikus lanyokat is?
2016. ápr. 14. 17:00
 4/11 A kérdező kommentje:

Nem mutatja a fb. Szerintem ismerősöket direkt nem ad ki, én eggyel sem találkoztam.

Én lány vagyok, nem tudom

2016. ápr. 14. 17:02
 5/11 anonim ***** válasza:

Nem fogok mindenkit jobbra húzni... Főleg, hogy alig tetszik onnan valaki. Az ilyen profi fotós képeket feltöltő nőket kapásból átugrom. Felesleges ez a jobbra-balra húzás, mert mindenki, mindenkit jobbra húz.

Nekem erről az jön le hogy tökmindegy ki lesz az csak dugjunk...

2016. ápr. 14. 17:31
 6/11 anonim ***** válasza:
Egy átlagos lánnyal sem találkoztam még ott. Mindenki gazdag, tökéletes, és fényévekkel jobb pasit keres nálam, persze csak kalandozásra...
2016. ápr. 14. 17:33
 7/11 A kérdező kommentje:
Ha így lenne, neked is lenne párod... :)
2016. ápr. 14. 17:33
 8/11 A kérdező kommentje:
Akkor biztos én vagyok az egyedüli normális nő fent
2016. ápr. 14. 17:34
 9/11 anonim ***** válasza:
Nem tudom ki vagy te, de én csak leírtam amit tapasztalok. Arról nem tehetek, hogy ez a felszínes ismerkedési mód nem nekem lett kitalálva. Tök egyforma ott mindenki.
2016. ápr. 14. 17:40
 10/11 anonim ***** válasza:
Hmm normális lányok nincsenek ott mert eggyik sem ír vissza ha még erre is lusta hát oké :)
2016. ápr. 14. 18:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!