Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek baj, ha nem akarok magamnak magyar barátnőt?
Magyarországon szépek a lányok, de ha tehetném inkább Németországban vagy Angliában keresnék párt magamnak. Nem érzem feltétlen azt, hogy majd egy saját nemzetemből élő lánnyal szeretnék akár későbbiekben családot alapítani, vagy szimplán kapcsolatban lenni.
Főleg amiatt, hogy mindenki a tökélesteset keresi, nem pedig azzá fejlődni szeretne, testileg és lelkileg egyaránt és nem szeretném követni az általános normákat, amit a legtöbb ember követ, hogy ha magyar vagy magyar lányt keresel magadnak.
Plusz nem érzem azt sem, hogy ez az én szülőhazám, itt kéne boldoguljak akár életem végéig.
Jah..nem várják el a lakást. De ott mindenkinek van annyi lóvéja, hogy bármikor vehetne.
Ne keverjük össze, hogy tud venni, de nem akar és a nem tud venni, ezért savanyú a szőlő, szóval eljátssza, hogy nem akar.
A nyugati nőkhöz sokkal több pénz kell, úgyhogy ha itt nem állod meg a helyed, ott se fogod.
Akkor inkább elmaradott országba menj, ahol te rád is felnéznek.
Nem baj, de nem lesz nagy sikered. A nyugati nők szemében egy magyar pasi csóró balkáni bevándorló. A legtöbb kivándorolt ismerősöm (Anglia, Németország) vagy kinti magyarral, vagy máshonnan jött bevándorlóval házasodott, mert a helyi nők nem sok esélyt adtak.
Nyilván ha kinézel valahogy, felsőfokon megy a helyi nyelv és/vagy az angol, ottani színvonalon is normálisnak számító fizetésed van és úgy általában szimpatkius ember vagy, akkor nem lehetetlen. De hátrányból indulsz.
A német, osztrák, svájci meg még biztos sok egyéb nyugati országban élő helyi (nem bevándorló) nők alapból akkora anyagi biztonsággal indulnak az életben hogy nem fognak akkora hangsúlyt tulajdonítani annak hogy mennyi pénzed van.
Az tény ha takarítónak vagy valamilyen minimális béres melósnak mész ki akkor nem jó esélyekkel indulsz nálunk, de akkor is inkább az alacsony presztízs miatt leszel visszataszító nem azért mert nincs elég pénzed.
Ezzel szemben Magyarországon vagy egyéb hasonló Keleteurópai országokban sokan olyan rossz körülmények között élnek hogy foggal körömmel kiakarnak törni és a pénz és az egzisztencia mindennél fontosabb lesz nekik a párválasztásban.
Szerintem egy átlag magyar lányt sokkal könnyebben szerelembe esik egy gizda autótól és egy szép lakástól, mint egy német anyanyelvű.
Teljesen érthető.
Én Bécsben élek és voltam már mindenféle nemzetiségű lánnyal, és add a dolognak egy bizonyos szikrát, nem véletlen mondják hogy az ellentétek vonzzák egymást.
De ahogy mások is mondták készülj rá hogy nagyobb kihívás.
Nem feltétlenül a pénz miatt, de a nyelv, kultúrát érintő különbségek, a családjáról kiderülhet hogy utálják a kelet európaikat stb...
De legalább ha összejössz egy helyi nővel és 2-3 év múlva vége lesz akkor az nem volt mind felesleges mert jól megtanulsz egy idegennyelvet. :D
6. Én éltem több évet Franciaországban és volt francia barátnőm. Igaz nem egy csúnya csóró munkás vagyok, hanem diplomás, nyelvet jól beszélő, magas, jóképűbbnek mondott srác. Meg még huszonéves vagyok, a huszonévesek már ott is elfogadóbbak nyugaton pl. a keletiekkel, meg hát én sem a legzárkózottabb rétegekben mozogtam.
Én is találkoztam már ezzel személyesen sokszor, de azok más társadalmi rétegek, akik kimennek nyugatra, aztán sírnak, hogy nem kellenek a helyi nőknek. (Olyanoknak, akiknek itt se kellenek.) Tudom egoistának és lekezelőnek tűnik, amit írok, de ez csak az igazság, akkor is ez a helyzet ha nem tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!