Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan lehet tudni, hogy valaki túl jó hozzád?

Figyelt kérdés
Úgy értem a kérdést, hogy honnan tudhatom, hogy a másik fél sokkal jobb partinak számít mint én?

2022. nov. 26. 20:11
 1/3 anonim ***** válasza:
78%
Nincs ilyen. Millió szempont lehet, ami miatt 2 ember összeillik, vagy éppen nem, teljesen felesleges abban gondolkodni, hogy túl jó lehet, a lényeg, hogy egymásnak megfeleltek.
2022. nov. 26. 20:20
 2/3 anonim ***** válasza:
58%

Én pl onnan tudom hogy eleve ugy ismerkedunk hogy mar abban is törődés van.

Van(pl a portás), alig beszelunk pár mondatotak csak, amikor kimegyek bejovok leállit oár szóra, de az mind olyan amiben törődés vagy lelkizés van.

Pl amikor várjuk hogy mikor utalják már a fizetést, vagy neki rosszul esett hogy az igazgato flegma, (egy hisztérika az igazgatonk), vagy pl tudja h néha buszjegyre sincs pénzem és gyalog megyek haza, valahogy mindig olyan témáink vannak amikből valami sorstársiasság jön ki, meg mintha benne lenne empátia, és mindig azokban a par szavakbol is sugárzik belole az összetartás törődés gondoskodás. Erdekli az is fázom e, meg ilyenek. Meg az is fontos neki pl hogy a gyerekeknek legyen még télapo.(be fog öltözni vmi rendezvényre is és nem pénzért teszi főleg, hanem mert a gyerekek hisznek benne)

Ezekbol a pár szavakbol már egyből lejön az, hogy ő lelkis, támogató, segítőszándéku embertipus, és véletlen sem lehet egy iszákos otthon böfögős tróger vagy nárci, vagy feleségcsaló, vagy facebookos instás likeb.zi, vagy akármilyen más.

Míg ellenben amikor sima átlagsrácokkal ismerkedem, azokat inkább érdekli az hogy van e barátom szexelek e éppen vkivel vagy nem, kapcsolatot akarnék e, vagy mindenkivel összefekszek típus vagyok e, milyen hírem van, kivel jártam, foglalkozom e c.ganyokkal pl, vagy van e nálam léc, mit csináltam külföldön nem e pr.sti voltam, mit kérek inni, hova vigyen szórakozni vagy hova hívjon meg, milyen köreim vannak, exekkel tartok e kapcsolatot vagy nem, kik az ismerőseim a neten, hol lakok, megélek e önálloan, de egy olyan kerdésük nincs soha pl hogy fázom e vagy bármi ilyen jellegű.

2022. nov. 27. 07:36
 3/3 anonim ***** válasza:
69%
*a "túl jó hozzám" kifejezést azt most én olyan értelemben néztem, hogy jóember vki.
2022. nov. 27. 07:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!