Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan tudnék javítani magamon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék javítani magamon, hogy alkalmas legyek kapcsolatra, ha egyszer családot szeretnék?

Figyelt kérdés

A szüleimtől nem láttam jó mintákat, bár együtt vannak sok ideje, de már kb. 20 éve nem boldog a házasságuk, apukám alkoholista és én pedig veszekedésben nőttem fel. De nem igazán mutattak soha egymás felé törődést és szeretetet. (Se felénk a tesómmal.) Nekem a leghosszabb kapcsolataim fél évesek voltak. 21 évesen lett először párom, de őt megcsaltam pár hónap után. Ez volt az egyetlen, amikor megcsaltam valakit, azóta ilyen nem történt. Azóta volt pár darab kapcsolatom, azok is max. fél évig tartottak, de én szakítottam mindükkel, mert igazából nem alakultak ki bennem mély érzések irántuk. Néha szoktam alkalmilag szexelni, kb. évente egyszer, de az nem igazán ad semmit. Jól nézek ki és vannak érdeklődők viszonylag rendszeresen az életemben, de aztán sokszor vagy nem merek lépni vagy megijedek attól, hogy itt tényleg történhet valami komoly. Az is viszonylag rendszeres volt az életemben (bár nem csak erre volt példa), hogy aki nekem tetszett, annak én nem tetszettem és fordítva akinek én tetszettem az nekem nem.

Most 28 éves vagyok. Ezekkel mit lehet tenni? Nem akarom, hogy az egész életem kb. így nézzen ki. Az unokatestvéreim pár évvel idősebbek nálam és kb. már 10+ éves kapcsolatokban vannak benne, most már házassággal, egyik helyen gyerekkel. Igaz nekik normális szüleik és gyerekkoruk volt.

2022. nov. 26. 12:18
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Pszichológus / pszichiáter. Úgy, hogy nem ő javítja ki, ami benned hibás, hanem te magad (miután ő megmondta, hogy mi a probléma).
2022. nov. 26. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!