Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen fiúk alkalmasak hosszú távú kapcsolatra?
Figyelt kérdés
2021. jún. 19. 15:03
1/11 anonim válasza:
Bármilyen, aki téged szeret.
Hülye kérdés!
2/11 anonim válasza:
A visszahúzodó, zárkozott, csendes és kedves fiúk, akik figyelmesek, kedvesek, törödöek, és anyagilag csórók.
3/11 anonim válasza:
Őszinte válasz blackpilled incelként:
2: Sajnos nem. Ők már felébredtek és tele vannak redpill/blackpill gondolatokkal, ismerik a nők valódi természetét.
A Chaded se jók, mivel matchelnek 30 lánnyal, aztán a barátnőjüket egy pillanat alatt megcsalják. A legalkalmasabbak azok a férfiak, akik nincsenek benne a Chad kategóriában, viszont elég jól néznek ki ahhoz, hogy az agyuk át legyen mosva és azzal a baromsággal cope -oljanak, hogy ők mások, ők rendesek lesznek a nőkkel és ezzel lesznek sikeresek. Ha nő lennék, én közülük keresnék egy simpet.
5/11 anonim válasza:
A Chad szó használatát 10 év munkatáborral jutalmaznám.
7/11 anonim válasza:
A Chad a rövid verziója anbak, hogy "Teljesen életképtelen nyomorult vagyok."
9/11 anonim válasza:
akiknek nincsennek nagyobb problémái az életben.. ritka esetben egy alkalmatlan férfiból is lehet alkalmast csinálni csak ahhoz egy vaskező nő kell aki őnt bele lelket.
10/11 anonim válasza:
5: Körül tudom írni, meg tudok rájuk hivatkozni "modell férfiként", de minek. Ha például modellezek, rámondjátok jogosan, hogy nem ez a munkája. Az alfázás meg azt sejteti, hogy a kinézet javításán kívül máshogy el lehet jutni ide.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!