Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elitélendő vagyok, ha nem vagyok hűséges, sosem elég egy nő és hosszú kapcsolatra is legalább 2-3 nőt tartanék szivesen?
Figyelt kérdés
De ugy, hogy tudnak egymásról és szeretik egymást is.
Korábban mindig elhatároztam, hogy na most vele hűséges leszek, de nem, nemtudok és nem is akarok. Szeretek szeretni és minél több embert szerethetek, annál jobban érzem magam.
2019. okt. 1. 06:57
1/15 anonim válasza:
Ha nyílt lapokkal játszol, és a nőid elfogadják a feltételeidet, akkor a kutyát se fogja érdekelni, hogy mit csináltok.
2/15 anonim válasza:
Engem nem érdekel, ha valaki így él, amíg nem próbál betenni akaratom ellenére egy hárembe.
3/15 anonim válasza:
Hát sok sikert. Bár lehet más kultúrában kéne próbálkoznod, szerintem kevés nőnek vágya ez.
4/15 A kérdező kommentje:
#2 tehát ha jóképű vagyok, akkor tudhatnak egymásról a nőim.. aha🤔
Akkor fognak 🤷😏
2019. okt. 1. 07:39
5/15 A kérdező kommentje:
#4 nekem pont az a kevés a célcsoport.
2019. okt. 1. 07:39
6/15 anonim válasza:
De minek neked hosszú kapcsolat?? Abban semmi elítélendő nincs, ha úgy érzed nem elég egy nő... de akkor ez esetben ne akarj kapcsolatot. Ja, a hűtlenség meg amúgy totál elítélendő.
7/15 anonim válasza:
Van olyan kultúra, ahol ez van, csakhogy egy feltétellel:
Neked kell eltartanod azt a 2-3 nőt, illetve a rengeteg gyereket is. Szóval remélhetőleg sokat keresel.
8/15 anonim válasza:
Durva, hogy erre azt mondja mindenki, hogy "ha tudnak róla és benne vannak, akkor miért ne", viszont ha azt mondom én SM szexet szeretem a nőkkel, persze akkor ha kölcsönösen ezt szeretnénk, akkor egyből aberrált vagyok sok ember szerint. Pedig négy fal között müvelem, még annyi sem látszik belőle, mintha 3nőm lenne..
9/15 anonim válasza:
Ha a nőidnek ez igy megfelel akkor hajrá.Én biztosan kilépnék az ilyenből.
10/15 anonim válasza:
Vannak poliamor emberek, nincs ezzel gond
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!