Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire kizáró ok nektek ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire kizáró ok nektek ha a párotok diagnosztizált ADHD-s?

Figyelt kérdés
2022. nov. 24. 17:47
1 2 3
 21/29 harebell ***** válasza:
85%
#17 ebben valószínűleg benne van az is, hogy gyerekkorban jellemzően azok jutnak el diagnózisig vagy egyáltalán vizsgálatig, akik durvább tüneteket produkálnak, akik problémásabbak. Nehéz megmondani, mennyire "kivétel" az, akire más tünetegyüttes jellemző, van adhd-s gyerek, aki kifejezetten csendes, nem hiperaktív, így ha más tünetei miatt viszek is vizsgálatokra, sokáig nem jönnek rá, hogy mi a baj.
2022. nov. 28. 14:51
 22/29 anonim ***** válasza:
21%
10) ha befejezted a siránkozást, leírjuk neked megint, hogy amiről beszélsz, annak semmi köze az ADHD-hoz és a kérdés szempontjából nulla relevanciával bír.
2023. jan. 6. 13:53
 23/29 anonim ***** válasza:
81%

Nem, sőt, a jelenlegi párom jó eséllyel ADHD-s. Tervben van a kivizsgálása. Nem fogom elhagyni ha kiderül, hogy tényleg az :D.

Nagyon jó a kapcsolatunk.

2023. jan. 6. 14:27
 24/29 anonim ***** válasza:
81%

Párom az, és együtt vagyunk :)

(Gyanús, hogy az exem is az volt, de még ő se tudta. Nem emiatt szakítortunk)

Nem mondom, hogy nincs soha probléma emiatt, de semmi olyan, amit nem tudunk vállalni. Szeretem, ő is engem, ez nem akadályozza a kapcsolatunkat.

2023. jan. 6. 19:29
 25/29 anonim ***** válasza:
30%

Nyilván ismerni kell az adott embert mert nem egy kaptafára valók ők sem, de így látatlanban azt mondanám, hogy kizárt.

Dettó az autizmus, hiába lett lepontozva itt valamelyik válaszoló. Nem ritka egyáltalan, hogy valakinek mindkét diagnózisa megvan.

2023. jan. 6. 20:42
 26/29 anonim ***** válasza:
35%

Nálam nagyon is kizáró ok.

Ember nincs a Földön, aki egészséges, és azt kívánja magának, hogy bárcsak hiperaktív lenne valakim.

Tudom, hogy ez egy borzasztó betegség, és sajnálom azt, aki így születik, de senkinek sem kívánom.

2023. jan. 6. 23:47
 27/29 anonim ***** válasza:
48%
az már baj, ha nem áll fel neki.
2023. júl. 16. 19:20
 28/29 anonim ***** válasza:
29%

Manapság konkrétan lehetetlen úgy elmenni pszichológushoz, hogy ne diagnosztizáljanak valami aktuálisan divatos betegséggel.

Nekem mindenesetre kizáró ok lenne. Ha valóban figyelemzavaros hiperaktív, akkor azért, ha meg csak figyelemre éhes képzelt beteg, akkor azért.

2023. júl. 17. 12:42
 29/29 anonim ***** válasza:
35%
Engem diagnozis nelkul is zavarna, ha egy allandoan nyughatatlan figyelemdeficites emberrel kene osszekotnom az eletem.
2023. júl. 17. 16:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!