Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire kizáró ok nektek ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire kizáró ok nektek ha a párotok diagnosztizált ADHD-s?

Figyelt kérdés
2022. nov. 24. 17:47
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
25%
Probalt kérésemre ölelni. Úgy tette rám a karját mint egy halott a kezét. Mondom de nem igy. Hanem hogy? Nem is érti az egészet.
2022. nov. 24. 18:21
 12/29 anonim ***** válasza:
74%
Fogd már be :D
2022. nov. 24. 18:21
 13/29 anonim ***** válasza:
26%
Bocsanat:(
2022. nov. 24. 18:22
 14/29 anonim ***** válasza:
75%

Én gyermekekkel dolgozom. Tudom, hogy felnőtt korban az ADHA már mást jelent, de ismerve a gyerekeket, nem. Szeretnék gyereket és a minimum alá szeretném vinni az esélyét, hogy adhd legyen. Kezelhetetlenek, agresszívek, hisztiznek, kiakadnak, túlmozognak, figyelem problémáik vannak stb. Az autik, akiket ismerek kategóriákkal kezelhetőbbek, koszámíthatóbbak. Ismétlem, tudom, hogy felnőtt korra gyógyszerrel és/vagy, szaksegítséggel, különböző saját és tanult módszerekkel teljes életet tudnak élni, ideig, óráig el is tudják rejteni, de, ha csak egy kevés is megmarad, vagy növeli az esélyt a gyermeknél az ilyen érintettségre, akkor soha.

És értem én, hogy toleránsnak kell lenni, de önmagunkat se árt ismerni. A munkámban igyekszem 100%-ig toleráns lenni és elfogadó, a való életben, mindig, örökké, mindenhol, nem menne.

2022. nov. 24. 18:29
 15/29 Sunshinedoll ***** válasza:
66%

Azért az autizmus meg az ADHD nem ugyanaz, bár vannak a tünetekben átfedések, ugyanakkor csak azért mert egy autista valamilyen, nem jelenti azt, hogy más is olyan, elég széles a spektrum.

Semennyire nem kizáró ok nekem. Ma már a legtöbb ember rajta van van az autista skálán, vagy valamilyen szintű ADHD-ja van.

Pl. a legjobb barátnőm is ADHD-s, én is minimálisan az vagyok, egyik kollégám elég erősen autista, a testvérem is valamilyen szinten autista, a főnököm is, körülöttem rengeteg ilyen ember van, bár azt mondják, hogy aki nem neurotipikus, azt több hozzá hasonló veszi körül, mert jobban szót értünk egymással.

2022. nov. 24. 19:10
 16/29 harebell ***** válasza:
78%

Férjem az, egyik legjobb barátnőm is, nem okoz gondot.

#14 Adhd-s gyerekekre se mindre igaz, hogy kezelhetetlen, hisztis vagy agresszív, ezek csak a sztereotip viselkedésminták de nem mindenkin így mutatkozik.

2022. nov. 24. 20:29
 17/29 anonim ***** válasza:
51%
16, akiket én ismerek, mind egy kaptafa. Biztos vannak kivételek, egyenlőre ez a személyes tapasztalatom, nem csupán sztereotípiák gyűjteménye, talán egyszer én is összefutok egy kovétellel. Ezzel szemben az összes auti más és más, akikkel eddig együtt dolgoztam és többségében kezelhetőbbek.
2022. nov. 24. 20:38
 18/29 Sunshinedoll ***** válasza:
56%
Kislányoknál például totál máshogy mutatkozik meg az ADHD, pont nem jellemző rájuk az a viselkedés, ami a fiúknál igen, meg amit írsz is, hogy gyakran kezelhetetlenek és hisztisek.
2022. nov. 24. 21:53
 19/29 anonim ***** válasza:
41%

Nem értem, miért hurrogtatok le 11, és az elején írt valaki tapasztalatait. Kizáró ok nálam is az adhd. Én is ismeretem egy ilyen faszit, és detto olyan volt, mint aki itt írta, hogy megőrült tőle.

Kényszeresek, üresek, képtelenek égészséges érzelmekre, betegesen mániásak.

No adhds, no autista, és egyéb pszichés betegek!

2022. nov. 27. 14:30
 20/29 anonim ***** válasza:
35%

Nagyon kizáró ok.

Idegrendszeri sérülttel ki az az ép, aki szívesen összejönne?!

Esetleg az, aki szintén ezzel a betegséggel született...

(vagy autista😁

2022. nov. 28. 12:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!