Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket nem idegesítenek rettentően azok a nők az interneten, akik mindenáron be akarják mesélni, hogy nekik nem számít a külső?

Figyelt kérdés
Egoista képmutatás ez, nem több.

2022. nov. 24. 11:05
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
84%

"Mellesleg a legtöbb embernél ez úgy működik, hogy mar elsö pillanattól vonzódik ahhoz, akivel összejött, nem pedig azért mert megismerte és blablaba."

Igen ez így van,mi ezzel a baj? Valóban, a legtöbb embernél így van, pl nálam is. De ismerek olyat, akinél meg nem így van. Sokféle ember létezik.

2022. nov. 24. 16:25
 32/44 anonim ***** válasza:
100%

29

Oh, látom már. TUTI, hogy nem a személyiséged volt. 😄

2022. nov. 24. 17:32
 33/44 anonim ***** válasza:
11%

Csak a külső számít.

Bárki bármi mást is mond, az hazugság.

Amikor meglátsz valakit, akkor mindenképpen csak a külsejét látod, semmi mást.

Manapság ez nagyon kiéleződött a férfiakra is.

Sőt. A férfiakra talán most még jobban.

Egy középkorú férfinak ma majdhogy nem tökéletesnek kell lennie ahhoz, hogy egy nő szóba álljon vele.

Elmomdom, hogy mik a mai női követelmények férfiakkal szemben:

- magas iskolai végzettség, tehát diploma.

- nagyon jó munkahely, ami jó fizetéssel jár.

- sok szabadidő, tehát jusson ideje a romantikára is.

- minimum 180 centi körüli magasság

- 0%- os túlsúly,

- sportos, mérsékelten izmos testalkat és kinézet.

- arcra legyen sármos, jó kinézetű.

- ne kopaszodjon elől, legyen dús haja, ami semmiképp nem őszül, még 50 fölött sem.

- legyen rendezett az élete, tehát legyen lakása, autója, ne legyenek tartozásai. Legyen rendbe a NAV- val, Apeh- kal, mindennel.

Hát röviden most ennyi jutott az eszembe, ha kimaradt valami, akkor kérlek pótoljátok.

Mindezt, én egy középkorú Úrként írtam, személyes tapasztalatok alapján, mivel jelenleg én is a szerelmet keresem.

Mindenkinek boldog békés készülődést kívánok az ünnepekre, ha addig már nem találkozunk.

Akinek van párja, az örüljön neki, szánjon rá időt, foglalkozzon vele, és naponta többször merje kimondani, hogy:

SZERETLEK.

2022. nov. 25. 10:28
 34/44 anonim ***** válasza:
100%

"Hogy tudtam hogy valakinél elszakad a cérna és érvek híján rögtön elkezd incelezni."

Ha az én 23as kommentemre gondolsz akkor ez bukta. Ha neki futsz megegyszer akkor próbáld meg értelmezni mert van ott érv, attól hogy a szarkazmus kedvéért feltételes módban írtam.

2022. nov. 25. 10:45
 35/44 anonim ***** válasza:
10%

34.

Őszintén momdom, nemtudom miről beszélsz.

Én elsem olvadtam az előző hozzászólásokat.

A saját magam személyes tapasztalatait írtam le. Azt, hogy mit tapasztalok az utóbbi bő 1 évben.

Sokszor úgy érzem, hogy a nők, mind megkapták a Covid elleni oltást.

Ezzel semmi baj, csak az a tragédia, hogy ennek lett egy szörnyű mellékhatása, és ez nem véletlen.

Nagyon sok nő eltávolodott a férfiaktól, immunis lett a szexre.

És emlékezzetek. Hogyan indúlt a Covid balhé 2020 ban????

Úgy indúlt, hogy túl van népesedve a föld. Miért erőltették annyira az oltás felvételét????

Hát ezért drága barátaim. Ez lett az oltás mellékhatása.

A beoltott nők 90%-a elfordúlt a férfiaktól, és immunis lett a szexre.

Ennek következtében erősen korlátozódni fog a túlnépesedés.

Na ehhez az ajjas húzáshoz mit szóltok drága barátaim???

Tény, hogy 2020 óta iszonyatosan nehéz a nőkkel ismerkedni.

Ez tény, ezzel senki sem vitatkozhat.

Ma a párkapcsolatra találást a csoda kategóriába minősítették.

Ez régebben természetes volt, ma csoda.

Itt tartunk most. És vajon mi jőn még ezután?????

Ha a nők megutálják a szexet, mi lesz a férfiakkal ????

Majd erre is kitalálnak valamit, ne aggódjatok kedves barátaim.

2022. nov. 25. 11:27
 36/44 anonim ***** válasza:
100%

#35 én a 34es valaszommal a 26osra reagaltam, nem véletlenül idéztem ki belőle egy részletet.

A pipák száma alapján azt nem te írtad, akkor nem értem miért reagálsz nekem, pláne hogy nem is érted.

A kommented többi részére meg inkább nem reagálok. Szerintem nem kellene okoskodnod a covidrol ha az értő olvasás se megy.

2022. nov. 25. 12:39
 37/44 anonim ***** válasza:
100%

"Egy középkorú férfinak ma majdhogy nem tökéletesnek kell lennie ahhoz, hogy egy nő szóba álljon vele."

Bőven vannak szingli középkorú nők, akik szívesen ismerkednek, de ha fiatal lányokra fáj a fogad, akkor az a hajó már elment.

2022. nov. 25. 13:42
 38/44 anonim ***** válasza:
100%

35

"Ez tény, ezzel senki sem vitatkozhat."

Neked tuti, mert agybeteg vagy.

2022. nov. 25. 13:44
 39/44 anonim ***** válasza:
13%

Az a hajó már biztosan elment, de nemis baj.

Nem fáj a fogam a fiatal lányokra, középkorú nőkben is van mutatós, csinos, aranyos, csak sajnos nagyon nehezen megközelíthetőek.

Az a baj, hogy nagyon kevés a nő, rengeteg a férfi.

Namost ebből kifolyólag, a nők természetesen bőségesen válogathatnak. Valljuk be, igazuk van.

Ha felsorakozna előttem 20 nő, én is biztosan azt választanám, aki a legjobban tetszik, és a lecsinosabb.

Ez teljesen természetes. A nők is azt a férfit választják aki az ő szemükben a legszebb.

Ezért, aki nem éri el a max 10 pontból legalább a 9.-9.5 pontot, az sajnos nincs jó helyzetben.

Ez a baj szerintem manapság.

Mivel rengeteg a férfi, így ebből adódóan nem kevés a 10 pontos, tökéletes férfiak száma. Ezek a férfiak bekebelezik azt a pár darab kevés nőt, akik szintén tökéletesek, hibátlanok.

Egy férfinek talán esélye van, ha 8-10 pontos. Ha 7 pont alatt van, akkor meg tényleg semmi esélye nincs.

2022. nov. 25. 14:06
 40/44 anonim ***** válasza:
100%

"Az a baj, hogy nagyon kevés a nő, rengeteg a férfi."

Ez egyszerűen nem igaz. A fiatal korosztályban minimális! többlet van, de az a középkorúaknál kiegyenlítődik és átmegy jelentős nőtöbbletbe.

2022. nov. 25. 14:10
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!