Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket nem idegesítenek rettentően azok a nők az interneten, akik mindenáron be akarják mesélni, hogy nekik nem számít a külső?
ELképzelem a szitut:
#kérdező: Ugye azért nem kellek, mert nem vagyok 2 méter, nincs lapátállam és vadászszemem.
#csaj: nem nem azért, ezek nem fontosak.
Kérdező következtetése -> a nők azt hazudják, hogy a külső nem számít.
Ja, jó kérdés utolsó.
Kérdező ne provokálj senkit, mert ez oda-vissza működik.
A férfiak többsége sem kepes osszefekudni vagy osszejonni olyan nővel, aki nem vonzó számára.
Akkor a nők hadd valogassanak szintén külső alapján IS, mert hogy ha hiszed ha nem, nem csak a külső számít! :)
Nők nem akarnak be mesélni semmit csak
1, jobb színben tűnjenek fel a neten
2, a másik típus meg szereti bántani a nőknél sikerteleneket azzal, hogy hamis reményt adnak nekik.
Vicces hogy letámadják rögtön a kérdezőt, vélhetően pont azok, akik a kérdésben magukra ismertek.
Nem, rosszul képzeled el a szitut.
Mert valójában így történik:
-nem tetszek neked, ugye?
-nekem nem a külső számít
-akkor mi a gond?
(csaj zavarában meg sem tud szólalni)
Barátnőjétől kell visszahallani, hogy nem tetszek neki, amúgy semmi baja velem.
Másik példa:
Beszélgetek munkatárssal
-és neked milye srácok tetszenek?
-ah, nekem nem a külső számít, hanem hogy legyen jófej meg ilyenek
Valójában sorban koptatja le az ilyen csávókat, mert külsőre nem tetszenek neki.
Barátnője is megmondta, hogy csak a fullos csávók tetszenek neki.
Nem régiben kérdést írt ki 25/l hogy miért nem talál csávót.
Merthogy nincsenek elvárásai csak legyen meg minden foga meg ne legyen büdös meg ilyenek.
Aztán többen is hozzászóltak, hogy na ne mondja már hogy csak ennyi a mérce, mert ennek azért elég sokan megfelenének.
Aztán csak kibújt a szög a zsákból hogy ja hát azért legyen helyes is meg stb :D
Mindenki tudja, hogy a nőknél is a legfontosabb szempont a külső, egyesek mégis foggal körömmel próbálják tagadni.
A külső is fontos, de csak azok hiszik a legfontosabbnak, akik képtelenek az összetett gondolkodásra. Ezer meg egy más szempont létezik: intelligencia, műveltség, vérmérséklet, megbízhatóság, elköteleződés, értékrend, tervek, humor, politikai hovatartozás, családi háttér vagy akár az anyagiak ÉS a külső, de ezek közül csak a külső az, amit RÖGTÖN lát az ember, így ez alapján AZONNAL választ tud adni.
Azt, hogy a szórakozóhelyen random hozzám szóló idegen mit gondol Tarkovszkij munkásságáról, hogyan vélekedik a neoliberális gazdaságpolitikáról, van-e a családjában mentális betegség vagy épp szavahihető-e, mégis honnan a retekből kellene tudni? Csak annyit látok, hogy hogy néz ki, és ezt megítélve tudom eldönteni, hogy vonzódom-e hozzá vagy sem. A többi meg később derül ki.
Csak tudod mi a különbség?
Hogy a neoliberális gazdaságpolitikától el lehet tekinteni, a külső vonzalomtól viszont nem.
"Mert valójában így történik:
-nem tetszek neked, ugye?
-nekem nem a külső számít"
Talán nem kéne ilyeneket kérdezni. Mégis erre milyen választ vársz?
Mert milyeneket kéne kérdezni, meséld már el nekem.
Akár mondhatná azt is, "hogy bocsi, de nekem nem", nem pedig egy ilyen nyilvánvaló hazugságot.
Aztán mondanom sem kell, hogy egy olyan sráccal jött össze, aki jobbképű mint én.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!