Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket nem idegesítenek rettentően azok a nők az interneten, akik mindenáron be akarják mesélni, hogy nekik nem számít a külső?

Figyelt kérdés
Egoista képmutatás ez, nem több.

2022. nov. 24. 11:05
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
94%
Miért bűn az, ha olyannal jön össze, aki helyes?
2022. nov. 24. 14:35
 22/44 anonim ***** válasza:
94%
20 Senki sem tartozik elszámolással neked.
2022. nov. 24. 14:37
 23/44 anonim ***** válasza:
91%

Engem az ilyen idegesítő incelek akasztanak ki mint te, akik csak végletekben tudnak gondolkodni.

Hogy egy nő vagy azt mondja hogy nem számít a külső és hazudik vagy azt mondja hogy számít és neki csak a chad kell.

Mert olyan nem létezik hogy megismerek valakit akit alapvetően csak a külseje miatt nem választanék mert annyira nem előnyös, de annyira megfog a személyisége hogy azzal megfog.

Meg van olyan is hogy van aki annyira taszít külsőleg hogy akármilyen személyisége van nem kellene.

Borzasztó bonyolult, ugye?!

2022. nov. 24. 14:38
 24/44 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerűen nem képesek arra, hogy az embereket komplex lényekként lássák, mert nekik annyi a nő, hogy "vékony, csinos".
2022. nov. 24. 14:39
 25/44 anonim ***** válasza:
93%

20

Ha elhívod randira, és nemet mond vagy nem lelkesedik, akkor nem kell faggatni ilyesmivel, hanem tudomásul venni.

Menekülök az ilyen pasiktól, aki ki akar csikarni magának valami választ a kinézetére. Ha megmondod, hogy nem tetszik, akkor besértődik, ha azt mondod, hogy nem a kinézete a baj, akkor tovább faggat és ragad mint a pióca.

2022. nov. 24. 14:44
 26/44 anonim ***** válasza:
11%

Senki nem mondta hogy bűn olyannal összejönni, aki helyes.

De akkor ne állítson olyat senki, hogy neki a külső nem számít.

Mellesleg a legtöbb embernél ez úgy működik, hogy mar elsö pillanattól vonzódik ahhoz, akivel összejött, nem pedig azért mert megismerte és blablaba.

Hogy tudtam hogy valakinél elszakad a cérna és érvek híján rögtön elkezd incelezni.

2022. nov. 24. 14:50
 27/44 anonim ***** válasza:
66%

"Mellesleg a legtöbb embernél ez úgy működik, hogy mar elsö pillanattól vonzódik ahhoz, akivel összejött, nem pedig azért mert megismerte és blablaba."

Ezt honnan tudod? Minannyian csak a saját érzéseinket, gondolatainkat ismerjük.

2022. nov. 24. 14:58
 28/44 anonim ***** válasza:
100%
26-os: Mert az ki van zárva, hogy a személyiséged nem jött be neki? Ilyen nem fordulhat elő? :DDDDDDD
2022. nov. 24. 15:15
 29/44 anonim ***** válasza:
10%

Had tudjam már én jobban hogy mi volt, oké? :)

Amúgy az is vicces, hogy én jó ha 6-7 nőt utasítottam vissza életemben, de ebből 1 tudta normálisan kezelni, a többi toporzékolt, meg letiltott/törölt mindenhonnan és utána nem is köszönt.

Szóval ne ti mondjátok már meg, hogy kell egy visszautasításra reagálni.

2022. nov. 24. 15:38
 30/44 anonim ***** válasza:
100%
Micsoda problémák...
2022. nov. 24. 15:44
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!