Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket nem idegesítenek rettentően azok a nők az interneten, akik mindenáron be akarják mesélni, hogy nekik nem számít a külső?
Engem az ilyen idegesítő incelek akasztanak ki mint te, akik csak végletekben tudnak gondolkodni.
Hogy egy nő vagy azt mondja hogy nem számít a külső és hazudik vagy azt mondja hogy számít és neki csak a chad kell.
Mert olyan nem létezik hogy megismerek valakit akit alapvetően csak a külseje miatt nem választanék mert annyira nem előnyös, de annyira megfog a személyisége hogy azzal megfog.
Meg van olyan is hogy van aki annyira taszít külsőleg hogy akármilyen személyisége van nem kellene.
Borzasztó bonyolult, ugye?!
20
Ha elhívod randira, és nemet mond vagy nem lelkesedik, akkor nem kell faggatni ilyesmivel, hanem tudomásul venni.
Menekülök az ilyen pasiktól, aki ki akar csikarni magának valami választ a kinézetére. Ha megmondod, hogy nem tetszik, akkor besértődik, ha azt mondod, hogy nem a kinézete a baj, akkor tovább faggat és ragad mint a pióca.
Senki nem mondta hogy bűn olyannal összejönni, aki helyes.
De akkor ne állítson olyat senki, hogy neki a külső nem számít.
Mellesleg a legtöbb embernél ez úgy működik, hogy mar elsö pillanattól vonzódik ahhoz, akivel összejött, nem pedig azért mert megismerte és blablaba.
Hogy tudtam hogy valakinél elszakad a cérna és érvek híján rögtön elkezd incelezni.
"Mellesleg a legtöbb embernél ez úgy működik, hogy mar elsö pillanattól vonzódik ahhoz, akivel összejött, nem pedig azért mert megismerte és blablaba."
Ezt honnan tudod? Minannyian csak a saját érzéseinket, gondolatainkat ismerjük.
Had tudjam már én jobban hogy mi volt, oké? :)
Amúgy az is vicces, hogy én jó ha 6-7 nőt utasítottam vissza életemben, de ebből 1 tudta normálisan kezelni, a többi toporzékolt, meg letiltott/törölt mindenhonnan és utána nem is köszönt.
Szóval ne ti mondjátok már meg, hogy kell egy visszautasításra reagálni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!