Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Párkeresésnél, házasságnál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párkeresésnél, házasságnál mennyire igénytelenek a férfiak?

Figyelt kérdés
Vagy kb. annyi, hogy nézzen ki d*ghatoan, ne csaljon meg
2022. nov. 21. 18:10
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem lehet túl nagy élettapasztalatod illetve elég szűken látod a dolgokat, ha ez a kérdésed.

Azért mert az ember ismer 10 ilyen férfit akinek az a lényeg, hogy felálljon az nem jelenti azt h mind ilyen...

2022. nov. 21. 18:14
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Én nem úgy látom, hogy a környezetemben a feleségek/barátnők egyetlen értéke az lenne, hogy dughatóak és hűségesek, szóval szerintem a férfiak nem igénytelenek ebből a szempontból (sem). De persze nem mindegy, hogy ki milyen körökben mozog.
2022. nov. 21. 18:14
 3/10 A kérdező kommentje:

Sok végzettségű, korú, pozíciójú emberrel beszélgettem, mindegyikük a nőjük külsejét, korát, szexuális teljesítményét mondta.

Esetleg annyit, hogy “kedves”, “cuki”.

2022. nov. 21. 18:21
 4/10 anonim ***** válasza:
82%

A sok végzettségűek ilyenek, nem is beszélve a sok korú és sok pozíciójú emberekről.

De a többi szerintem a normálisan tekint partnerére, házastársára, legfeljebb nem köti az orrodra.

2022. nov. 21. 18:33
 5/10 anonim ***** válasza:
80%
A hazias is szempont, sot. Szep es hazias. Ez a ketzo a legfontosabb nekik, de vegsosoron mindket dolog az ő kiszolgálásuk.
2022. nov. 21. 18:33
 6/10 A kérdező kommentje:
Esetleg jól bánik a gyerekekkel, akkor “anya-alapanyag”
2022. nov. 21. 18:41
 7/10 anonim ***** válasza:
27%

Ha gyereket akar akkor nevelje is.

Náluk eztt jelenti az anyalanyag

2022. nov. 21. 19:32
 8/10 anonim ***** válasza:
esetleg az se kizárt, hogy nem a külseje, hanem inkább a személyisége fogja meg az embert, nem úgy kell ezt felfogni hogy így gondolkodunk: "nahát, egy nő, tökéletes feleség lesz"
2022. nov. 21. 20:13
 9/10 anonim ***** válasza:

Nekem az első barátnőm huszonévesen lett, zéró tapasztalatom volt addig a nőkkel. Eléggé félénk és komlexusos voltam már addigra. Sem magam, sem az igényeimet nem ismertem még akkor.

Okos, értelmes, jó humorú nő volt, voltak céljai. Külsőre nem vonzott, de valami értehetetlen okból mégis beleszerettem.

2022. nov. 21. 23:55
 10/10 anonim ***** válasza:
Csinos, huseges, hazias, ezek egy nonek a legfontosabb ertekei. Nokent irom. Ez van, az osztonok azok osztonok hiaba a feminizmus:D
2022. nov. 23. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!