Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt még olyan rajtam kívül akinek sosem volt kapcsolata?

Figyelt kérdés

Szomorú, de nem kellek semmilyen nőnek nem lehet engem észrevenni sem, olyan mintha nem is léteznék. 22 éves vagyok, de néha úgy érzem el kéne engednem ezt a témát. Az idő előrehaladtával egyre reménytelenebbnek érzem a dolgot. :/

Bele kell törődnöm, hogy nem minden embernek lehet kapcsolata...

2022. nov. 21. 11:00
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
78%
Üdv az incelek között:)
2022. nov. 21. 11:03
 2/12 anonim ***** válasza:
41%

Jó lenne, ha részleteznéd, miért.

Én már óvodában nyelveltem egy lánnyal.

Volt szerelmed általános iskolában?

Középiskolában áll a bré, mi történt akkor?

Utána meg szabadság, bárhol bárkivel.

Az is fontos kérdés, hogy szexelni akarsz vagy kapcsolatot? Szűz vagy, tehát nem a szex a fontos, hanem az érzelmek? Az első nőt feleségül vennéd meg ilyenek?

Kiírsz egy kérdést konkrétumok nélkül, így nehéz segíteni.

32f

2022. nov. 21. 11:07
 3/12 A kérdező kommentje:

Általános iskolában volt, bár ne lett volna mert 8. végére lejáratott az egész osztállyal. Középiskolában nem mertem mert nem akartam leégni mindenki előtt. Ja középiskolában volt egy tanárnőm aki nagyon vonzott de az már halott történet.

Nem érdekel a házasság,nem feleséget akarok, csak valakit aki mellett nem unalmasak a hétköznapjaim. Szex sem ártana így huszonévesen...

2022. nov. 21. 11:12
 4/12 anonim ***** válasza:
37%

Még ez sem túl konkrét, mindenesetre ha vannak nők, akik érdeklődnek irántad, akkor próbálkozz náluk, és a legfontosabb, hogy ne foglalkozz mások véleményével. Én is ebben voltam, hogy mások gondolatára adtam, nem arra, mit szeretnék.

Tinder azonnali regisztráció, gyakorin is lehet privátot írogatni nőknek. Kitartónak kell lenni és küzdeni, sikerülni fog. Hajrá!

2022. nov. 21. 11:19
 5/12 A kérdező kommentje:

Hát nem tudom... Rengeteg privátot írtam csomó embernek itt GYK-n. Nem akarnak velem ismerkedni nők. Az ismerkedés kategóriát azt nem tudom komolyan venni. Ott csak trollok, kamuk, meg melegek vannak, hiába írtam ki több kérdést is senki nem vett komolyan. Még voltak olyanok is akik azért kritizáltak hogy miért a gyakori kérdések ismerkedés kategóriájában akarok ismerkedni. Nem is értem...

Tindert próbáltam már semmi eredmény, vacak hasztalan oldal ami ráadásul lehúz, nem fogok rá előfizetni.

Valami más ötlet?

2022. nov. 21. 11:28
 6/12 anonim ***** válasza:
54%
Nekem soha nem volt nég olyan barátom akivel családot alapithattam volna.
2022. nov. 21. 11:47
 7/12 anonim ***** válasza:
84%

Szarul nézel ki ez az igazság.

Tinder és minden online társkereső kizárólag a külsőről szól, tehát külsőt tekintve min. a top 20%-an kell lenned, hogy egyáltalán legyen BÁRMI esélyed.

Minél jobban nézel ki annál több lesz.

Próbálkozz esetleg haveri, baráti társaságon belül, hátha van valakinek ismerőse, esetleg rokona aki egyedülálló és lehet nála esélyed. Ha nincsenek nők a tágabb ismerősi körödben sem, akkor szar ügy, így jártál.

Próbálj meg javítani a külsődön amennyit lehet, de csodát ne várj, ha eddig nem érdekelted a nőket, nem keresték egyáltalán a társaságod most sem fogják.

Sajnos (vagy nem sajnos, kinek hogy), a mai világ minden téren csak a külsőégekről szól. A legtöbben ezt még mindig tagadják, de a viselkedésükkel tökéletesn bizonyítják ennek igazát.

Az ember mint faj az esztétikumot mindennél többre tartja, egyszerűen ilyen a biológiánk (és nem csak párkeresés esetén). Rengeteg tanulmány, cikk, példa támasztja alá, hogy jó külsővel sokkal többre mész mint bármilyen más készséggel.

Szóval egy szó mint száz, nézzél ki minél jobban ha sikereket akarsz elérni. Ennyi a nagy titok.

2022. nov. 21. 11:53
 8/12 A kérdező kommentje:
Szerintem inkább feladom...
2022. nov. 21. 12:22
 9/12 anonim ***** válasza:
77%
Én 25 évesen adtam fel, csóksźűz vagyok, ronda arcom, kevés fizuval. A párkapcsolat jólkereső elit embereknek való.
2022. nov. 21. 13:08
 10/12 anonim ***** válasza:
75%

Még ne add fel, én majdnem 22 voltam amikor összejött életem első és eddigi egyetlen barátnője. 3 évig együtt is voltunk szóval nem csak alkalmi dolog volt.

Vele volt az első csók, vele vesztettem el a szüzességem, úgyhogy nincs minden veszve neked sem.

Persze akkor még nem néztem ki szarul, mostmár igen.

A szakításnak már lassan 4 éve, én nagyjából idén adtam fel a dolgot.

2022. nov. 21. 13:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!