Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen 30 közeli vagy 30 pluszos pasik nem kelnek el?
Mamahoteles, nettó 300 alatt keres.
Esetleg még nincsenek férfias tulajdonságai, jólelkű csendes, jófiú. Csúnya az arca.
Saját magamból kiindulva:
- 28 évesen extrém mértékű kopaszodás és őszülés (szakállam esetében is), szar fogazat -> kvázi 45-nek nézek ki külsőm alapján.
- baromi röhejes kereset, ebből kifolyólag szülőkkel élek. Bár van egy saját lakásom ami esetleg plusz pontot jelenthet, de annyira megalázó a fizetésem, hogy nem tudnám fenntartani magam egyedül, szóval most inkább ki van adva albérletnek, így azért van belől egy kis plusz pénzem.
- szociális készségek hiánya/alacsony szintje: nem vagyok nagy dumagép, nem tudok a "semmiről" beszélgetni.
- csajozási képességek teljes hiánya, minimális tapasztalat nők terén: nagyjából képtelen vagyok ismerkedni és nincs is nagyon lehetőségem rá.
Egész életemben levegőnek néztek a nők, teljesen mindegy kivel/kikkel hova, mikor és milyen állapotban mentem, soha nem érdekeltem senkit, bármit is csináltam/mondtam.
- mindezek miatt már nem is érdekel a dolog, szinte teljesen elengedtem az egész társkeresés/párkapcsolat dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!