Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha képcsere előtt minden jó volt?
Figyelt kérdés
Elkezdek ismerkedni valakivel és tök jó minden. Aztán megtörténik a képcsere és offol vagy szép lassan eltűnik fél válaszokkal.
Ha egy férfinek van egy kis pocakja már nem kell lőtéri kutyának se?
2022. nov. 20. 14:02
1/10 anonim válasza:
Ha képcsere előtt minden jó volt?
Elkezdek ismerkedni valakivel és tök jó minden. Aztán megtörténik a képcsere és offol vagy szép lassan eltűnik fél válaszokkal.
Ha egy NŐNEK van egy kis pocakja már nem kell lőtéri kutyának se?
a kettősmerce ugye...
2022. nov. 20. 14:05
2/10 anonim válasza:
Én kb feleslegesnek tartom a kép nélküli ismerkedést, felesleges idővesztegetés. Próbálj meg úgy ismerkedni, hogy már látnak azonnal, akkor nem pazarlod az idődet. (Akár személyesen, akár társkeresőn képpel. )
2022. nov. 20. 14:05
3/10 anonim válasza:
Minek ismerkedtek kép nélkül?? Ekkora hülyeséget.. Nyilván mindenki olyan párt szeretne, akihez tud vonzódni.
2022. nov. 20. 14:11
4/10 anonim válasza:
Shrek-Harkonnen visszatért :(
2022. nov. 20. 14:18
5/10 Zowie válasza:
Te vagy a sörös? :)
2022. nov. 20. 14:21
6/10 anonim válasza:
Értetleneknek: nem arról dumál a legtöbb nő hogy a csajtalan (incel) embereknek a belsőjükkel van gond ilyen olyan antiszociálisak...hisz milliónyi ronda férfi turbékol a nőjével az utcán,?! Ha valaki készpénznek veszi az ilyen szólamokat az jogosan ismerkedik kép nélkül (majd csodálkozik)
2022. nov. 20. 16:33
7/10 anonim válasza:
#6: csak az a bibi, hogy ENNEK a bizonyos kérdezőnek tényleg nagyon súlyos problémák vannak a belsőjével, különben a pizzáslány nem hívta volna rá a rendőröket. Khm.
2022. nov. 20. 17:01
8/10 anonim válasza:
Miféle pizzáslány? Mely másik kérdés vonatkozik ide?
2022. nov. 20. 17:51
9/10 A kérdező kommentje:
Nem én vagyok akiért rajonganak. Volt itt a gyakorin pár hónapig egy 170/105 kilós elmebeteg 30 as hapsi. Valami pizzás lányt is zaklatott.
2022. nov. 20. 19:44
10/10 anonim válasza:
Még itt van :D
És igen, a kis pocak lehet pl kizáró tényező, mert sokszor a kicsiből idővel nagyobb lesz.
Plusz a pocakos emberek általában nem mozognak (nem véletlen a pocak), ami nem oké.
Az én páromnak is van egy kicsi. Semmi gond ezzel, mert simán letúrázik 20 km-t is, de van olyan ismerősöm, aki két lépcsősor után kb meghal.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!