Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy nő traveladdict, napszemüveg, vékonyság, bikini és külföldi utazások, akkor onnantól egy átlagos férfinak nincs nála esélye, csak mert ő nem utazik?

Figyelt kérdés

Közben lehet, hogy ha leülnének kávézni, elbeszélgetnének, csak valahogy a legtöbb traveladdict nőt agymosták, hogy menjél külföldre évente 2-5x, és aki nem tart veled, az nem is jó neked.

Tehát konkrétan akár a gimnáziumi osztálytársa, akivel jól elvoltak, de később szétáltak útjaik, leheten a párja, csak a nőnek annyira inflálódtak az igényei, hogy nem fog kevesebbre nézni - pedig nem is keres ott külföldön partnert, hanem csak úgy elvan egyedül is, csak kevesebb ne legyen.

2022. nov. 19. 21:08
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
97%

Nem hozzád való - mèg mindig nem érted hogy ez mit takar

Most a kérdés arról szól , hogy egy ilyen típusú nő visszautasított, és nem tudod ezt a dolgot elfogadni?

2022. nov. 20. 01:50
 22/26 anonim ***** válasza:
96%
Én mindig is szerettem utazni, mindig az aktuális anyagi helyzetem alapján minden lehetőséged megragadtam és most is megragadok. Igaz, én már leszoktam arról, hogy kirakjam bárhova... nem kell reklámoznom magam senkinek, az ilyen rosszindulatú emberek meg csak ne rajtam köszörüljék a nyelvüket. Másként osztom meg az élményeimet a barátaimmal, családommal, zárt csatornán keresztül. Nyilván a férjem is ilyen, ezért is vagyunk együtt. Ha olyannal ismerkedtem volna, aki a fejemhez vágja, hogy agymosott travel addict vagyok ezért, és nem is vágyok erre, csak hát kimosták az agyam, hát... nagyon gyorsan kiderült volna, hogy nincs közös nevező! Neked nem kell ezekkel a nőkkel foglalkoznod, megtalálják ők a párjukat, akikkel passzolnak! Nem is értem, minek pörögsz ezen. Jah, hogy ők általában csinosabbak, jobban élnek, és emiatt jobb összképet is sugároznak, mint a hozzád való besavanyodott, jólvanazúgy gondolkodású, szürke nők, akik csak ekézik azokat, akiknek egy fokkal is jobb, de ahelyett, hogy tennének érte, inkább sápítoznak...Jobban járnál, ha Te is inkább a magad dolgaival törődnél, mint másokat elemezgetnél, és mondanál felettük ítéletet, akikhez nyilvánvalóan soha nem lesz semmi közöd,és ártani se ártanak a te életednek semmit ...
2022. nov. 20. 07:55
 23/26 anonim ***** válasza:
79%
Most komolyan, kérdező, benézed ezeket a nőket. Nem azzal van a baj, hogy utazni szeretnék, sokan szeretnék és normális képet tesznek fel. Mégis mit akarsz egy olyan lánytól, akin a legtöbb ruha a képein általában egy bikini. Hidd el, nem véletlen
2022. nov. 20. 09:29
 24/26 anonim ***** válasza:
95%
Kérdező te nagyon el vagy tévedve. Rólam pl szinte csak utazás közben készülnek képek, utálok szelfizni. Nyilván azokat a képeket rakom fel társkeresőre és nem a WC szelfiket meg pucsítós otthon készülteket, mint egyes nők. Már egyáltalán nem vágyom évi 3-5 nyaralásra, bőven kiutaztam magam, de mit csináljak, ha azok a képek készültek jól?? Mindenki a legjobb oldalát akarja mutatni és nyilván nem a kanapén döglős képeit. Persze attól még nem kéne olyan pasi, aki a sarki kocsmán kívül még sehol nem volt, ez egy világlátás/nyitottság.
2022. nov. 20. 10:38
 25/26 anonim ***** válasza:
96%
Egy vilaglátott, talpraesett nőnek elviselhetetlen egy lehúzós, megrekedt férfi. Nem illetek össze.
2022. nov. 20. 10:59
 26/26 anonim ***** válasza:
96%

Mivel a világ nem fekete és fehér, így nem gondolnám, hogy csak tesco gazdaságosban vagy luxi életben gondolkodók léteznek. Vannak átmenetek, arany középút, csak ezt nem veszi észre az, aki szűk látókörű.

Ha neked olyan az anyagi helyzeted, illetve beállítottságid, hogy otthon szeretsz Netflixezni, akkor eleve miért foglalkozol ilyen pózer nőkkel?! Két külön világ vagytok, ami nem bántás, hanem egy tény...

2022. nov. 20. 11:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!