Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy nő traveladdict, napszemüveg, vékonyság, bikini és külföldi utazások, akkor onnantól egy átlagos férfinak nincs nála esélye, csak mert ő nem utazik?

Figyelt kérdés

Közben lehet, hogy ha leülnének kávézni, elbeszélgetnének, csak valahogy a legtöbb traveladdict nőt agymosták, hogy menjél külföldre évente 2-5x, és aki nem tart veled, az nem is jó neked.

Tehát konkrétan akár a gimnáziumi osztálytársa, akivel jól elvoltak, de később szétáltak útjaik, leheten a párja, csak a nőnek annyira inflálódtak az igényei, hogy nem fog kevesebbre nézni - pedig nem is keres ott külföldön partnert, hanem csak úgy elvan egyedül is, csak kevesebb ne legyen.

2022. nov. 19. 21:08
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
97%

Értem, tehát azért írtál ki kérdést, hogy amelyik nő kiírja traveladdict, az ne panaszkodjon nem talál párkapcsolatot.

Biztos minden rendben van a fejedben?

2022. nov. 19. 22:02
 12/26 anonim ***** válasza:
96%

Kérdező, incel vagy ?

Biztos találnak olyat akivel el tudnak menni , ne aggódj a kis lelkükèrt - a nem egymást keresitek tipikus példája áll fenn.

Vannak nők , akiknek nem elég a sarki kocsma, és még a plàzàzason is túllèptek , bocs ez van

2022. nov. 19. 22:03
 13/26 anonim ***** válasza:
59%
Igen ne aggódj biztos találnak valami pénzes pasit aki exotikus helyekre utaztatja ingyen a hátsójukat, akivel pózolhatnak instagarm on
2022. nov. 19. 22:07
 14/26 A kérdező kommentje:

12: akkor válaszolok, biztos, az enyémben igen! egy traveladdict kolléganőmet abban a pillanatban fogom levarrni, ha végre kettesben leszünk, és elhívom randira, meglátjuk, mit lép rá. És akár ezt, akár azt mond, tartom az állítást, hogy aki ekkor traveladdict, annak igenis lenne lehetősége, hogy ne fanyalodjon tinderre.

13: nem vagyok. persze az incelség mércéjét ti döntitek el, úgyhogy légyszi privátban írd, ki számít annak, meg fogsz lepődni a válaszomon, ja, és a kérdésemben írt kávézni leülést sem arra értem, hogy a kiskocsmába vinném...

2022. nov. 19. 22:08
 15/26 A kérdező kommentje:
14: végre alaki! örülök! írtam DM 25/N :D <3 :D
2022. nov. 19. 22:08
 16/26 anonim ***** válasza:
98%

“Közben lehet, hogy ha leülnének kávézni, elbeszélgetnének, csak valahogy a legtöbb traveladdict nőt agymosták, hogy menjél külföldre évente 2-5x, és aki nem tart veled, az nem is jó neked.“

Miért baj az, ha valaki szeret utazni? Minek akarsz olyan nővel összejönni, akiről tudod hogy ennyit utazik, miközben te nem szeretsz? (Jó, tudom a választ, jó csaj és megakarod pakolni, de a nők a felszínesek persze.)

Meg minek kell ennyire irigykedni, ha van pénze utazgatni? XD

2022. nov. 19. 22:13
 17/26 anonim ***** válasza:
96%

Mindig is szerettem utazni és minden szempontból megengedhetem magamnak, ezért mindig olyanokkal ismerkedtem, akikkel ez is közös pont, akárcsak a szenvedélyem a művészetek iránt, vagy hogy szeretek túrázni. Ennyi, az ember általában a hasonló jellemek felé vonzódik, meg is találtam pár éve a páromat, akivel kölcsönösen osztozunk a másik minden hobbijában és érdeklődésében.

Utazni egyébként nem drága dolog, már ha nem luxus szállodákban szállsz meg és nem eszel éttermekben és nem szorod el a pénzedet felesleges szuvenírekre.

Hozzáteszem, sose ismerkedtem online.

2022. nov. 19. 22:14
 18/26 anonim ***** válasza:
97%
Nem tudom, hogy milyen lehetőség kell az utazáshoz. Van, hogy fillérekért ki lehet utazni Milánóba, vagy valamelyik Európai nagyvárosba. Tehát az anyagiak nem jelenthetnek akadályt. Voltak olyan barátaim, akiket nem érdekelt az utazás, és nem is nagyon tudták élvezni az életet, többnyire csak panaszkodtak, pedig lett volna lehetőségük utazgatni. Vagy az van, hogy pont ezt az életuntságot látta meg benned is, vagy tényleg nincs rá anyagi kereted, és nem akar egy alacsony jövedelmű pasival összejönni.
2022. nov. 19. 22:45
 19/26 anonim ***** válasza:
97%
Én úgy utaztam sokat, hogy diákkoromban megpályáztam egy csomó ösztöndíjat, és voltak, amiket megnyertem. Tisztára csóró voltam amúgy, nem tellett volna még belföldi nyaralásra se, de volt igényem az utazásra és el tudtam intézni magamnak ingyen.
2022. nov. 19. 23:17
 20/26 anonim ***** válasza:
97%
Travel addict travel addictot keres, ez így tiszta és logikus. Senki nem akarja a századik utazását olyannal tölteni, aki ténfereg a repülőtéren, szédül a lépcsőkön és remeg a repülőn, mert az neki az első. :D
2022. nov. 19. 23:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!