Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nő traveladdict, napszemüveg, vékonyság, bikini és külföldi utazások, akkor onnantól egy átlagos férfinak nincs nála esélye, csak mert ő nem utazik?
Közben lehet, hogy ha leülnének kávézni, elbeszélgetnének, csak valahogy a legtöbb traveladdict nőt agymosták, hogy menjél külföldre évente 2-5x, és aki nem tart veled, az nem is jó neked.
Tehát konkrétan akár a gimnáziumi osztálytársa, akivel jól elvoltak, de később szétáltak útjaik, leheten a párja, csak a nőnek annyira inflálódtak az igényei, hogy nem fog kevesebbre nézni - pedig nem is keres ott külföldön partnert, hanem csak úgy elvan egyedül is, csak kevesebb ne legyen.
Értem, tehát azért írtál ki kérdést, hogy amelyik nő kiírja traveladdict, az ne panaszkodjon nem talál párkapcsolatot.
Biztos minden rendben van a fejedben?
Kérdező, incel vagy ?
Biztos találnak olyat akivel el tudnak menni , ne aggódj a kis lelkükèrt - a nem egymást keresitek tipikus példája áll fenn.
Vannak nők , akiknek nem elég a sarki kocsma, és még a plàzàzason is túllèptek , bocs ez van
12: akkor válaszolok, biztos, az enyémben igen! egy traveladdict kolléganőmet abban a pillanatban fogom levarrni, ha végre kettesben leszünk, és elhívom randira, meglátjuk, mit lép rá. És akár ezt, akár azt mond, tartom az állítást, hogy aki ekkor traveladdict, annak igenis lenne lehetősége, hogy ne fanyalodjon tinderre.
13: nem vagyok. persze az incelség mércéjét ti döntitek el, úgyhogy légyszi privátban írd, ki számít annak, meg fogsz lepődni a válaszomon, ja, és a kérdésemben írt kávézni leülést sem arra értem, hogy a kiskocsmába vinném...
“Közben lehet, hogy ha leülnének kávézni, elbeszélgetnének, csak valahogy a legtöbb traveladdict nőt agymosták, hogy menjél külföldre évente 2-5x, és aki nem tart veled, az nem is jó neked.“
Miért baj az, ha valaki szeret utazni? Minek akarsz olyan nővel összejönni, akiről tudod hogy ennyit utazik, miközben te nem szeretsz? (Jó, tudom a választ, jó csaj és megakarod pakolni, de a nők a felszínesek persze.)
Meg minek kell ennyire irigykedni, ha van pénze utazgatni? XD
Mindig is szerettem utazni és minden szempontból megengedhetem magamnak, ezért mindig olyanokkal ismerkedtem, akikkel ez is közös pont, akárcsak a szenvedélyem a művészetek iránt, vagy hogy szeretek túrázni. Ennyi, az ember általában a hasonló jellemek felé vonzódik, meg is találtam pár éve a páromat, akivel kölcsönösen osztozunk a másik minden hobbijában és érdeklődésében.
Utazni egyébként nem drága dolog, már ha nem luxus szállodákban szállsz meg és nem eszel éttermekben és nem szorod el a pénzedet felesleges szuvenírekre.
Hozzáteszem, sose ismerkedtem online.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!