Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak miért járna pont...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak miért járna pont veletek jól egy nő?

Figyelt kérdés
2022. nov. 17. 22:16
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Amiért szokott.
2022. nov. 17. 22:59
 12/22 anonim ***** válasza:
5ös, a 4es pontban mi ez a technika egészen pontosan? 😁
2022. nov. 17. 23:00
 13/22 anonim ***** válasza:
54%

"Nem járna jól. Én vajon jól járnék? Két fél ha megszereti egymást akkor vagyoni értékekben nem mérhető érzés kapja el őket, amit semmilyen emberi haszon nem tud felül múlni. Sokan nem voltak még szerelmesek, a legtöbb ember amúgy is érdekből választ párt..."

8-as, na látod ez pont így van! Érdekből választanak párt, fogalmuk sincs a szeretetről, a hűségről, ezek nekik ósdi fogalmak. Azt nézik, ki hogyan jár jól a másikkal, aztán megállt a tudomány. Ha nem kell, eldobom mint egy lejárt árucikket. Tényleg ez lenne a boldogság receptje? Vágykielégítésre használom a másikat? Szerintem ez csak érzelmileg üres emberek talmi játéka.

2022. nov. 17. 23:12
 14/22 anonim ***** válasza:
64%
13. Ezek az emberek nem kaptak gyerekkorukban kellő szeretet vagy az erzelmi inteligenciajuk nem fejlodott tovább.
2022. nov. 17. 23:14
 15/22 anonim ***** válasza:
44%
14. Tömör megfogalmazás. Magyarul éretlenek. Felnőttként egy sérült gyermek funkcionál bennük és ettől a deviáns viselkedéstől várják a boldogságot, amit nem kapnak meg. Megint oda lyukadunk ki hogy szeretethiány és ez egy ördögi kör.
2022. nov. 17. 23:18
 16/22 anonim ***** válasza:
44%
15. Konkrétan inkább azokra gondoltam akik érezni minimálisan tudnak ezaltal inkább a vagyoni értékeket és státuszt helyezik előrébb , férfiban meg nyilván a szexualítás .
2022. nov. 17. 23:23
 17/22 anonim ***** válasza:
16. Értelek. Pontosan!
2022. nov. 17. 23:32
 18/22 anonim ***** válasza:

Velem nem jarna jol.... Nem olyan alapanyag vagyok, akivel lehetne flexelni az instan a barinok elott.....

38F incel

2022. nov. 18. 00:18
 19/22 anonim ***** válasza:
Velem semmiert
2022. nov. 18. 06:00
 20/22 anonim ***** válasza:
Mert vicces vagyok, van lakásom, kocsim, akarok gyereket, normálisan nézek ki, mi kell több? :D
2022. nov. 18. 06:38
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!