Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak miért járna pont...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak miért járna pont veletek jól egy nő?

Figyelt kérdés
2022. nov. 17. 22:16
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Velem sajnos pont rosszul jár :(
2022. nov. 17. 22:25
 2/22 anonim ***** válasza:
89%

Rengeteg dolgot tudok mondani, hogy miért nem járna jól, de arra viszont keveset, hogy miért igen. Bár egyet tudok mondani.

Egész jó vagyok a konyhában, annyira simán megy, hogy egy közép kategóriás étterembe elmehessek dolgozni. Kreatív vagyok és még új ételeket is képes vagyok kitalálni amiről igazából szerintem még lehet nem is hallott a másik jó eséllyel. Szóval, ha egy lány szereti a hasát akkor velem egészen jól járna, mert szeretem csinálni hobbi szinten és jó érzés lenne olyannak főzni/sütni akit szeretek.

Sajnos nem megyek vele sokra, mert nem a nőkre mondják, hogy a szívükhöz a hasukon át vezet az út.

2022. nov. 17. 22:27
 3/22 anonim ***** válasza:
97%
Pl mert nem iszom, nem dohányzom. Tehermentes házam van, amiben sokmindent magam csináltam, mivel amolyan ezermester típus vagyok, az mellett, hogy konyhában se vagyok elveszve, természetesen van autóm, és hamarosan motorom is, és a férfiasságom se kicsi ;)
2022. nov. 17. 22:27
 4/22 anonim ***** válasza:
84%
Csakhogy egy kapcsolat nem arról szól hogy jól járok a másikkal, hanem hogy szeretem a másikat és jóban-rosszban vele maradok.
2022. nov. 17. 22:29
 5/22 anonim ***** válasza:
90%

Mert hűséges vagyok és komoly kapcsolatot szeretnék. Hogy ez alap lenne? A mai világban nem úgy tűnik, és már ezt is hangsúlyozni kell.

Lássuk a kiírt kérdések, panaszok alapján vagyok-e olyan, mint azok a férfiak, akikről a kiírt kérdések szólnak!

1. nincs instám, nem nézegetek más nőket kapcsolatban, pláne nem topmodelleket tök feleslegesen

2. előzővel párhuzamosan nem is ismerkedem kapcsolatban, szeretek kapcsolatban lenni és nem kiutat/utódot keresek, ha kapcsolatban lennék és a nőmnél egy jobb csaj leszólítani, őt is visszautasítanám, de ettől nem kell félni, ilyen sose volt és sose lesz (csak egy példa: https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__megcs..

3. meg lehet velem beszélni dolgokat, nem zavar a kritika és tudok változni

4. nem hidegülnék el a szextől, hanem folyamatosan kivánnám, ugyanis megvan a praktikám, mitől fogom mindig kívánni a párom

5. lennének közös programok, hogy ne hidegüljünk el, eljárnánk helyekre, ha pedig otthon akar ülni, az is jó lenne - ebből a szempontból mondható, hogy papucs vagyok, de nem tartom ördögtől való dolognak, ha a kapcsolat fennmaradása a cél

Az a baj, hogy tényleg ciki volt az egészet leírni, a nők alap dolgokat várnak el, ezeket nem kapják meg és benne maradnak a rossz kapcsolatban, az alapot adó férfiaknak pedig esélyt se adnak.

f

2022. nov. 17. 22:29
 6/22 anonim ***** válasza:
33%
Mert mindig kanos vagyok :)
2022. nov. 17. 22:39
 7/22 Noren1989 ***** válasza:
57%

Nézzük hàt:

-a gyk statom kivàló, elsőrangú troll vagyok.

-elképesztően nagy a genitàliàm, amit hasznàlni is tudok.

-eléggé sokmindenhez értek, ami egyarànt hasznos, deérdekes is lehet.

-nem utolsósorban legendàsan jóképű vagyok (vicc helye volt).

2022. nov. 17. 22:44
 8/22 anonim ***** válasza:
66%
Nem járna jól . Én vajon jól járnék? Két fél ha megszereti egymást akkor vagyoni értékekben nem mérhető érzés kapja el őket , amit semmilyen emberi haszon nem tud felül múlni. Sokan nem voltak még szerelmesek , a legtöbb ember amúgy is érdekből választ párt..
2022. nov. 17. 22:51
 9/22 anonim ***** válasza:
55%
4-es: ha jóban-rosszban szeretik egymást, miért is van mindenkinek élete során 2-5-10 kapcsolata? A logikád szerint mindenkinek meg kellene állnia az első kapcsolatban, nagyon max. a másodikban, mert tegyük fel az első volt a próba.
2022. nov. 17. 22:57
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
5-ös voltam, köszönöm a lepontozást! Azt kihagytam, hogy a házimunkában is segítek, de hát akkor porszívózgatom magamnak a szobámat.
2022. nov. 17. 22:58
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!