Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha mar talalkoztam az ikerlang...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha mar talalkoztam az ikerlangommal, de az mar hazas, szerintetek mik a kilatasok?

Figyelt kérdés

2022. nov. 17. 17:02
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
0%
Az ikerlángok összeforrnak.
2022. nov. 17. 17:09
 2/14 anonim ***** válasza:
95%
Nincs olyan, hogy ikerláng, engedjétek már ezeket az önigazoló hulyesegeket. Persze, biztosan ő az igazi, ha már mással van és mást szeret, rolad meg nem is tud :D
2022. nov. 17. 17:12
 3/14 anonim ***** válasza:
95%

Mivan?!

Kevesebb ökörséget olvass..

2022. nov. 17. 17:16
 4/14 A kérdező kommentje:

Epp ezaz, hogy mar reg elengedtem. De mikor egy csavo azzal jon nekem, hogy bocsi, meg varok az igazira, nem tudom, hogy nevessek vagy sirjak. Es sok fiu ferfi arra var.

Most az jutott eszembe, ha ez valoban igy van kitudja hogy letezik ilyen, marpedig ha igen,akkor mivan ha egyik fiu se fogja mar ezt erezni irantam. Nem tudom o erezte e azt amit en anno, de ha tenyleg o lenne a parom, akkor mas ezt nem fogja velem megelni. Viszont en megertem, ha valaki ezt a kapcsolatot keresi, akivel fel szavakkal is megertik egymast stb.

Na most erre mit mondjon az ember? Hogy hulye vagy nincs is ilyen vagy, hogy rendben, wn is varom akkor, hogy az enyem elvaljon.xd

2022. nov. 17. 17:28
 5/14 anonim ***** válasza:
95%
Ezután a válasz után inkább vedd be a gyógyszereid.
2022. nov. 17. 17:39
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Én nem nagyon tudtam értelmezni a kommentedet 😅 nem tudom hogy tudsz olyas valakit így nevezni aki tesz rád magasról. Menjél inkább aludni.
2022. nov. 17. 17:42
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Akkor jöjj össze a lelkitarsaddal :)))
2022. nov. 17. 17:42
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

"Nem tudom o erezte e azt amit en anno"

Gondolom, nem érezte. Azért van mással.

Majd lesz valaki, akivel kölcsönös lesz az érzés.

2022. nov. 17. 17:52
 9/14 anonim ***** válasza:
68%
Kezeltesd magad némber.
2022. nov. 17. 17:59
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Javaslom, hogy ilyen ezoterika rovat helyett olvass párkapcsolati és emberi pszichológiát, tanulj egy kis onismeretet, különben te is egyedülálló leszel életed végéig vagy “jobbnál jobb” “ikerlangos” kapcsolatokba fogod belevetni magad, aminek a végén akkorát koppansz, hogy egyszer majd nem tudod magad folkaparni a földről. Ezt a létező ÖSSZES jószándékkal mondom neked!
2022. nov. 17. 19:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!