Megálmodtam az új korszak eljövetelét, káoszt, és az ikerlángom?
Le írtam ezeket, megosztom azzal, akit jobban érdekel. Engem az érdekel, valaki álmodott e ma ilyet. A következő jelképek voltak jelen:
Egy kígyó megesz egy egeret. Ez diktatúrát jelentett, de olyat, amit a valóságban a nép választott magának, ez még az álomban el lett mondva.
Emberi kéz, rajta jegyűrű, nem látszik minden ujja teljesen. Ez pártokra vonatkozik. Sok párt egybeolvad, bal és jobb, és eredetileg bal és jobb kéz volt, de mikor néztem, bal kéz volt mind a kettő, megtévesztés. A jegyűrűt nem értem, mi lehet.
Emberi kéz, minden ujja látszik, mintha 10 ujj, vagyis két kéz lenne egyben. Ez volt a legerősebb jelkép, rengetegszer volt mutatva, az emberiséget szimbolizálta, emberi felismerést.
Felakasztás: az álomban, akik nem oltatták be magukat, fel akarták akasztani. Büntetést jelent, kergetést.
Voltak titkosszervezetek, akik a jót szolgálták. Kettő nagyon erős volt belőlük, azt hiszem a másodiknak ez volt a jelképe:
A lány pedig kék szemű, nagy szempillájú. A nevéről Veronika jut eszembe, ha rágondolok. Tanár, 4 fiúja volt eddig, Attilát csókolta, ha nagyon vágyott szerelemre. És nagyon vágyott rá. Amikor leszólítottam, akkor nagyon meglepődött, zavarban volt, de aztán elengedte magát, játékos volt, szerelmet akart. A legszebb lány volt, akit valaha láttam, de ez talán nem is lényeg.
Ezt csak úgy leírtam, hátha valaki valamit le tud vonni belőle, vagy álmodott hasonlót, és összefüggésbe lehet hozni. Ismertem olyat, aki több médium által hozott létre metszetet, akik különböző időben kaptak üzeneteket, és így hitelesítette őket, hogy mindegyik ugyanazt látta.
Megálmodtál egy fejedben lévő világot.
Velem is volt olyan, hogy egy nagyon bölcsnek hangzó idézetet (már nem emlékszem rá) olvastam álmomban - teljesen megértettem, elgondolkoztam rajta, rájöttem hogy ez mekkora felfedezés.
Felébredéskor meg néztem, hogy ez mekkora hülyeség már :D
Diktatúra, amit a nép választott magának...
Bizony, bizony! Borzalmas diktatúra van az országban! Nem lehet semmi csúnyát mondani Viktor bácsira, mert jön az ÁVH!
Szigorú korlátozások is vannak! Aki ki merészel menni az utcára engedély nélkül, ugyancsak elviszi az ÁVH, és jól ellátják a baját! Jaj - jaj!
Jézusom... Ki ez a bohóc kérdező már megint...?😅😂😂
"Te komolyan elhiszed, vagy elgondolkodsz rajta, hogy azt álmodtad meg, hogy mindenkit felakasztanak, aki nem oltatott?"
Te beteg vagy? Ki az aki még ilyen f4szságokat képzelt be az írásaimba?
Az álmomban szimbólumok voltak. Azt hittem ebben a kategóriában nem ilyen kétbites agyhalottak lesznek, akik nem tudják értelmezni ezeket. Na mindegy. XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!