Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem hiszik el a “NEM álom pasi” férfiak, hogy tényleg kellhetnek a szép lányoknak?
Sose voltak nagy elvárásaim a férfiak terén, de már nem egyszer mondták nekem, hogy “úgyse hiszem el, hogy majd pont én kellek neked..” “nézz már rám és utána magadra, biztos én kellenék neked…”
..és hasonlók.
Én nem tartom olyan jó nőnek magam, nem vagyok egoista, de a férfiak el vannak ájulva tőlem. Miért olyan hihetetlen, hogy nem kigyúrt tökéletes testű férfiakkal akarok lenni, hanem nekem tökéletes úgy egy férfi a hibáival együtt, a pici túlsúlyával… nekem nem kellenek “tökéletes” pasik.
Vagy sarkall bizonyításra így, hogy végül te udvarolsz neki. Nekem ez nem tetszik ez a hozzáállás semmiképp.
Így arról szól a kapcsolat, hogy ajnározzad őt, te nem is leszel téma.
A másik tanulság meg hogy azert mert egy ember nalam alsóbb kategória mint külső, vagy munka, vagy anyagiak vagy barmi, meg nem biztos hogy ettől kellek neki es jónak is lát és kívánatosnak. Lehet, hogy más vágyai vannak
Vagy nem jön be mint nő, mint stílus.
Mert azert az ritka h rad all egy pasi farka es te is dícsered, es ő meghátrál mégis es azt mondja, hogy á túl jó vagy nekem
Ez azért van, mert manapság a legtöbb nőnek olyan elvárásai vannak, hogy képtelenség megfelelni neki. Még a legokádékabb, legcsóróbb és legbutább nőknek is fullos pasi kell. És inkább egyedül, de nem adnak lejjebb az igényekből.
Most tényleg a nők 80%-a, a férfiak 20%-át akarja. A férfiak 80%-a, meg a nők 20%-án kénytelen osztozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!