Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem hiszik el a “NEM...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem hiszik el a “NEM álom pasi” férfiak, hogy tényleg kellhetnek a szép lányoknak?

Figyelt kérdés

Sose voltak nagy elvárásaim a férfiak terén, de már nem egyszer mondták nekem, hogy “úgyse hiszem el, hogy majd pont én kellek neked..” “nézz már rám és utána magadra, biztos én kellenék neked…”

..és hasonlók.

Én nem tartom olyan jó nőnek magam, nem vagyok egoista, de a férfiak el vannak ájulva tőlem. Miért olyan hihetetlen, hogy nem kigyúrt tökéletes testű férfiakkal akarok lenni, hanem nekem tökéletes úgy egy férfi a hibáival együtt, a pici túlsúlyával… nekem nem kellenek “tökéletes” pasik.

2022. nov. 17. 12:29
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Vagy sarkall bizonyításra így, hogy végül te udvarolsz neki. Nekem ez nem tetszik ez a hozzáállás semmiképp.

Így arról szól a kapcsolat, hogy ajnározzad őt, te nem is leszel téma.

A másik tanulság meg hogy azert mert egy ember nalam alsóbb kategória mint külső, vagy munka, vagy anyagiak vagy barmi, meg nem biztos hogy ettől kellek neki es jónak is lát és kívánatosnak. Lehet, hogy más vágyai vannak

2022. nov. 17. 14:23
 12/17 anonim ***** válasza:
Retteg, hogy nem tud megtartani? Önbizalomhiány. Vagy a szépséged nem pusztán szépség, hanem "túlzott pipere", és ehhez képest kutyának érezné magát melletted.
2022. nov. 17. 15:41
 13/17 anonim ***** válasza:

Vagy nem jön be mint nő, mint stílus.

Mert azert az ritka h rad all egy pasi farka es te is dícsered, es ő meghátrál mégis es azt mondja, hogy á túl jó vagy nekem

2022. nov. 17. 15:46
 14/17 anonim ***** válasza:
Ha mondjuk jóval több pénze van egy nőnek, mint nekem, az engem zavarba szokott hozni. Eltérő kaszt érzésem támad.
2022. nov. 17. 16:07
 15/17 anonim válasza:
76%

Ez azért van, mert manapság a legtöbb nőnek olyan elvárásai vannak, hogy képtelenség megfelelni neki. Még a legokádékabb, legcsóróbb és legbutább nőknek is fullos pasi kell. És inkább egyedül, de nem adnak lejjebb az igényekből.

Most tényleg a nők 80%-a, a férfiak 20%-át akarja. A férfiak 80%-a, meg a nők 20%-án kénytelen osztozni.

2022. nov. 17. 16:54
 16/17 anonim ***** válasza:
73%
#15: Sajnos sok igazság van ebben, társkeresőkön pl. alig van matchem, holott nem topmodelleket szoktam megjelölgetni, rám viszont már jó pár kórosan elhízott meg pirított magyar rám cuppant volna. Volt, hogy egyedülálló anyuka kezdett fanyalogni a külsőmön, holott azért ő sem volt főnyeremény. Elfogadom, ha valakinek nem kellek, csak ne így álljon hozzám, mondja meg, hogy nem jövök be neki, és kész. Eléggé levittem a mércét, sok nőnek esélyt adtam volna, de ennél lejjebb már nem akarok menni.
2022. nov. 17. 17:46
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
...Mert valóban nem kellünk. Ennyi a titok.
2022. nov. 17. 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!