Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az inceleken segítene egy csajozásra oktató kurzus?
Ki ez a 38f incel akirol beszeltek?
Meg csak 2 hete regisztraltam, ugyhogy nem tudom kirol van szó.
Nem. A parkapcsolati viszonyok konzervativ, monogam alapokra helyezese segitene inkabb :)
38F incel
Nem segítene. Vagyis de, csak nem ennek kellene az első lépésnek lenni.
Elsőként fel kell tárni, miért sikertelenek. Legtöbben a szar külsejüók miatt és amiatt, hogy folyamatos visszautasítás érte őket (többnyire ez is a szar külsejükből fakad). Emiatt nem tettek szert jó szociális készségekre, és az egész egy negatív spirálként húzta le őket az életben.
Persze nem feltétlen csak a külső okozhatta mindezt, lehet vlamilyen trauma gyerekként, rossz szükői példa, elhanyagoltság, rossz neveltetés stb.
"Meg csak 2 hete regisztraltam, ugyhogy nem tudom kirol van szó."
Meg fogod tudni. :)
Csajozásról kurzus = óra, amin úgy beszélnek a nőkről, mintha totál mások lennének, mint a férfiak, és az órát is pasi tartja, fel nem merül, hogy megkérdezzék egy nőt, amúgy IGAZÁBÓL mi tetszik neki. Már persze, ha a PUA dolgokból indulok ki.
Nem kell kurzus. Kurzus olyan dolgokról kell, amik ismeretlenek. A nők is ugyanolyan emberek, mint mindenki. Ezt kéne megérteni, meg kicsit szocializálódni kéne. Az incelek jellemzően férfiakkal sem tudnak beszélni, vagy ha igen, a többi férfi is gáznak tartja őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!