Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vajon tetszem neki, csak nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon tetszem neki, csak nem mondja, vagy nem tetszem neki?

Figyelt kérdés

Sajnos képtelen vagyok eldönteni.

Mert szexpartner/barátság szerű dolognak indult, és úgy is állok hozzá, viszont most kicsit bizonytalan lettem.

Nyilván az alap, hogy nem bunkó velem a srác, de egyre kedvesebb, figyelmesebb. Mindig megkérdezi, kérek-e enni, inni, rendel nekem, meghallgat, ha problémám van, felajánlja a segítségét, ha nem tudok megoldani valamit. Megnyílik nekem, elmond magáról egyre több mindent. 1-2x meg is ölelt mostanában. Más lányokról, randikról egyáltalán nem beszél.

Nem tudom, csak én látok-e bele többet. Eddig azt tapasztaltam, hogy akit alapvetően nem érdeklek, max külsőre bejövök neki, az nem nagyon tesz semmi energiát a dologba, sőt, még szexelni sem nagyon akarnak, mert gondolom, keresgélnek tovább.

Ja és igen, én nagyon kedvelem őt egyébként, de nem merem kimutatni. :/ Pl. a szexet mindig ő kezdeményezi, én sose vittem még semmit neki, italt vagy bármi, ami amúgy lehet gáz kicsit, elköszönésnél is mindig ő kezdeményez.

2022. nov. 16. 10:56
 1/1 anonim ***** válasza:
29%

Nem tudom pontosan, de 3 opció lehetséges:

1)Kezd vmit érezni irántad.

2)Ilyen fajta.

3)Tudja, hogy a nőknek kell egy kis kedvesség, hogy ne csak ürítésre gondolj, tisztában van vele, hogy így jobban fexel.

2022. nov. 16. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!