Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hívjam fel a nők figyelmét arra, hogy egy audi a6al járok és rendelkezem egy Budapesti lakással?
Figyelt kérdés
A lakás az alle közelében van.
Ezenkívül kézhez kapok még havi nettó 700et fizuként.
2022. nov. 15. 11:11
22/31 anonim válasza:
Nekem egy nagy Mercim van, nagy városban családi házam, balatoni jó nagy ház fűtött medencével. Nos csajok?
25/31 anonim válasza:
Nem Budapesti hanem budapesti. Ez elsős anyag, nem hiszem el hogy ilyen tudással olyan pozícióba jutottál ahol 700e nettőt kapsz.
26/31 anonim válasza:
Sajnos tökkel nem áldott meg az ég :)
27/31 Sunshinedoll válasza:
Szerintem azt egy felnőtt, felelősségteljes nő/ember sem állítja, hogy nem számít a pénz, mi azt mondjuk, hogy csak pénz meg kocsi azért nagyon kevés egy egészséges kapcsolathoz :D
28/31 anonim válasza:
Kutyát se érdekli a nagy audid,ha ronda vagy
29/31 anonim válasza:
Szervezz egy műsort youtube videókkal, címe: audi 6-os pasi feleséget keres saját lakás van!, ott meglátják hogy nézel ki, vagy elfutnak vagy versengeni kezdenek érted.
30/31 anonim válasza:
Hasonló gondokkal küzdök, csak fordítva, lányként.
Bár én nem hercegek ezzel, pont azért hogy elkerüljem az aranyásó férfiakat.. akikből egyre több van!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!