Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valakinek sikerül elérni az alábbi anyagi javakat 35 éves kor előtt akkor már jó esélyel tud indulni a nőknél?
Figyelt kérdés
Havi nettó 500e vagy több fizu.
2-3 szobás Budapesti lakás.
Audi a6 nem hitelre.
2022. nov. 14. 14:13
1/24 anonim válasza:
35 évesen ez már gáz
Legyen mérnök vagy informatikus diplomája
Családi ház
Nettó 1 millió (manapság átlagos fizu)
Audi a8 vagy tesla
2/24 A kérdező kommentje:
Te hülye vagy az átlag kereset nem nettó 1 millió.
2022. nov. 14. 14:17
3/24 anonim válasza:
És most az arra akarod verni magad hogy 35 évesen elértél egy átlagos fizetést meg egy középkategóriás népautót?
Én diákmunkával kerestem ennyit
És nem kezdek diplomátlan pasival
4/24 anonim válasza:
Húú a diploma aztán garancia mindenre is. :-))))
5/24 anonim válasza:
#1 Ejj, hát akkor a Tesla hiányzik a boldogságomhoz. Tudtam én.
6/24 anonim válasza:
Azok a nők akik ezeket a "javakat" nézik egytől-egyig rüfkék.
7/24 anonim válasza:
Kérdező, amíg ilyen felszínesen állsz hozzá a kérdéshez, addig akár a háromszorosát is keresheted, max felszínes golddiggereket fogsz találni, valódi barátnőt nem.
8/24 anonim válasza:
A valóságban igen.
A gyakori párhuzamos valóságában nem, mert "mink öccő' ennyit tudunk tesó" stílusban érkeznek a válaszok.
9/24 anonim válasza:
Manapság ennyit már a takarítók és kukások is keresnek
Mégis hogyan tartanál el ebből egy barátnőt?
Miből lennének a programok?
Egy rendes éttermi vacsora kettőtöknek 50-60 ezer
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!