Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A szingli nőknél nagy többségé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szingli nőknél nagy többségében tényleg olyan férfiak próbálkoznak, akiket azonnal kukázni kell?

Figyelt kérdés

Múltkor beszélgettem egy lánybarátommal erről, hogy nekik milyen könnyű lehet, hogy csak válogatni kell a jelentkezők közül, míg a férfiaknak több kockázatot kell vállalni és kezdeményezni, tűrni a visszautasításokat.

Mondta, hogy de ez nem ilyen egyszerű, mert a legtöbb srác, aki próbálkozik nagyon nem jön be neki és az sem jó érzés, ha azt látja, hogy az illetőt nem is érdekli egyáltalán a személyisége, csak egy könnyű numerát keres.

Amúgy tényleg így a próbálkozók közt mennyi az, akit azonnal kukázni kell, mennyi, aki még elfogadható és mennyi, aki tényleg tetszik is?

2022. nov. 14. 10:30
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
87%

Ez fordíva is így van. Azok a nők, akik kezdeményezőbbek voltak, teljesen esélytelenek voltak nálam.

Társkeresőn szintén ez a helyzet.

Akik a keresési feltételknek megfelelnek, azoknak kb. a 10%-ra írok, de valóban ennek a 10%-a az, akivel az képek és az adatok alapján tényleg úgy gondolom, hogy jó lenne megismerni.

A levelezés közben pedig hamar kiderül, hogy tévedtem. :)

2022. nov. 14. 12:22
 22/28 anonim ***** válasza:
83%
Ha valakit ösztönözni kell arra, hogy rendesen kitörölje a seggét, az már rég rossz.
2022. nov. 14. 12:29
 23/28 anonim ***** válasza:
84%

Jól mondja a haverod.

Gondolj bele, beprobalkozik nálad 10 csaj, amibe neked nincs beleszolasod. Mármint abba hogy ki próbálkozzon. Nyilván nem fog mind tetszeni, erre nagyon kicsi az esély.

Aztán amelyik tetszik elmesz vele randizni de abból se biztos hogy mind megfelelő.

De nőként felesleges probalkoznod a neked tetsző pasiknal mert mivel még ez a bevett szokás hogy a pasik kezdeményeznek így ha nálad nőnél nem kezdeményez aki bejon szinte biztos hogy azért mert nem tetszunk neki.

2022. nov. 14. 13:18
 24/28 anonim ***** válasza:
86%

"ha nálad nőnél nem kezdeményez aki bejön szinte biztos hogy azért mert nem tetszünk neki."

Biztos ugyan olyan lelkesen hív randira, mint azoknál akik kikosarazták előtted!

(Ha nagyon tetszett egy csaj, akkor néha arra gondoltam hogy kevésbé szebb nő is elhajtott, majd pont egy ennyire jó csaj fog igent mondani!)(azóta kapcsolatban vagyok)

2022. nov. 15. 00:22
 25/28 anonim ***** válasza:
10%

Nem csak olyanok próbálkoznak szerintem “akiket egyből kukázni kell”.. mondjuk Én nem nő vagyok.

De a mai csajoknál nem elég egy “Szia, xyz” ha nem egyből egy frappáns valamivel rukkolsz elő akkor mész a kukába tuti.

Vergődnek a csajok össze vissza, hogy pfuj ez pfuj az, de amikor élőben meglátod Őt akkor meg csak nézel jobbra balra, hogy tényleg ez lenne az a csaj? Sok filter meg jól pozícionált kép és már el is tűnt a toka. Férfiaknál ez nem igen szokás, max a mostani tizen éveseknél. De minket egyből felismer az utcán mert a profilkép és a valóságban is ugyanaz, nem össze vissza trükközés.

Aztán meg ha te kukázod emiatt Őt akkor meg egy bunkó paraszt vagy.

2022. nov. 16. 13:50
 26/28 anonim ***** válasza:
86%
Nyilván függ a nőtől is. Mármint egy jól szituált rendezett 2 gyerekes anyukához biztos más arányban mennek oda, más a próbálkozók összetétele, mint egy 25 éves már az atmoszféráján tapintható, hogy 2 tequila után bárkinek szétteszi a lábát könnyűvérű csajhoz, vagy mondjuk a diplomás, elegáns, PR-menedzserhez
2022. nov. 16. 15:21
 27/28 anonim ***** válasza:
34%
26. Xdd
2022. nov. 16. 22:42
 28/28 anonim ***** válasza:

A gyakorin megtudtam, hogy Adam Sandler is kövér, igénytelen pasinak számít.

Ilyen elvárások mellett persze, hogy nem egyszerű pasizni

.

2022. dec. 2. 19:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!