Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szingli nőknél nagy többségében tényleg olyan férfiak próbálkoznak, akiket azonnal kukázni kell?
Figyelt kérdés
Múltkor beszélgettem egy lánybarátommal erről, hogy nekik milyen könnyű lehet, hogy csak válogatni kell a jelentkezők közül, míg a férfiaknak több kockázatot kell vállalni és kezdeményezni, tűrni a visszautasításokat.
Mondta, hogy de ez nem ilyen egyszerű, mert a legtöbb srác, aki próbálkozik nagyon nem jön be neki és az sem jó érzés, ha azt látja, hogy az illetőt nem is érdekli egyáltalán a személyisége, csak egy könnyű numerát keres.
Amúgy tényleg így a próbálkozók közt mennyi az, akit azonnal kukázni kell, mennyi, aki még elfogadható és mennyi, aki tényleg tetszik is?
2022. nov. 14. 10:30
11/28 anonim válasza:
Hat a legtobb pasi ugy gondolja hogy abbol mar szex lesz
12/28 anonim válasza:
Senki se mondta hogy a szinted alatt elfogadj bárkit, én azokra a nőkre értettem akik rosszul lövik be a szintjüket!
13/28 anonim válasza:
Az első randiból csak a ribiknél lesz szex, ez köztudott!
14/28 anonim válasza:
A nőknek azért jön be kevesebb pali mert kevesebb az idealjuk is ,mi ferfiak 100 kulon allo dolog miatt is tudunk talalni vmit egy noben , akar arc , mosoly , termeszet , jellem stb , mig a noknel meg van az a sablonossag .
15/28 anonim válasza:
Nektek eleg hogy kinezzen valahogy csak legyen puncija
16/28 anonim válasza:
ismerkedek egy lánnyal, a többség számára nem egy "álomnő", beszéltünk erről, örült neki, amikor meglátta milyen üzenetet írtam neki (leírtam hogy hogyan találtam rá, miért írtam neki), és hogy a legtöbb srác leginkább csak tőszavakban lenne képes vele kommunikálni, nem ír többet mint hogy "szia", vagy még annyi se, csak egy fotót küld magáról, az olyan srácok tényleg ne reménykedjenek sok sikerben, ha hosszú távra keresnek valakit 😅
17/28 anonim válasza:
Azért jön be kevesebb "pali", mert igénytelenek vagytok.
18/28 anonim válasza:
A válogatósság nem igénytelenség, az inkább akkor lenne ha leállnának az utolsó csövessel is!
19/28 anonim válasza:
A pasik igénytelenek saját magukra. Lyukas ruhák, büdös száj... És lehet mondani, hogy ne az aljáról válasszunk, ezek mindenhol ott vannak.
20/28 anonim válasza:
"ezek mindenhol ott vannak."
Légyszíves ösztönözzétek férfi rokonaitokat egy kis igényességre csajok!😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!