Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a munkahelyemen az egyik nő Norbertnek hív (mert az vagyok :D), attól még bejöhetek neki (nem próbálkoztam még nála)? Egyidősek vagyunk, 32-32. Ő is szingli.
Figyelt kérdés
2020. nov. 24. 15:58
1/23 anonim válasza:
🤣 Jobban tetszene ha Zsuzsának hívna?
2/23 A kérdező kommentje:
:D nem tudom, hívhatna szivinek
2020. nov. 24. 16:05
4/23 anonim válasza:
Az ilyen kérdések azok, amikor elgondolkozom, hogy miért nem jut minden ujjamra 10 nő...
Oké, nem panaszkodom, tudok ismerkedni, de mikor azt látom, hogy ez a konkurencia, akkor felmerül bennem, hogy pusztán egy átlagos IQ-val milyen messzire lehet jutni :D
5/23 A kérdező kommentje:
Nem vagyok hülye, csak olyan fura, hogy nem becéz. Mondjuk exeim sem becéztek :D Amúgy, tanult, diplomás vagyok. Szóval a kérdést nem úgy tettem fel, hogy hülye vagyok üssetek, hanem hogy....na, értitek...
2020. nov. 24. 16:09
6/23 anonim válasza:
De minek becézne ha nem bagytok együtt, sőt barátok se (mert nem írtad az ellenkezőjét)?
7/23 A kérdező kommentje:
ja kb 5 percet beszélgettönk eddig, 5 ször 1 percet :D. 3 hónapja van itt
2020. nov. 24. 16:14
8/23 anonim válasza:
Akkor pláne nem értem, hogy mit akarsz.
9/23 anonim válasza:
Igen. Munkahelyen általában simán a keresztnéven szoktuk a kollégákat hívni. Én sok embert ismerek, akik utálják a beceneveket, így alapból így hívok mindenkit, akit nem ismerek jobban.
Ha zavar, akkor szólj, hogy nem szereted így használni, nyugodtan hívjon Norbinak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!