Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a munkahelyemen az egyik nő Norbertnek hív (mert az vagyok :D), attól még bejöhetek neki (nem próbálkoztam még nála)? Egyidősek vagyunk, 32-32. Ő is szingli.
Figyelt kérdés
2020. nov. 24. 15:58
21/23 A kérdező kommentje:
Jajj.
2020. nov. 24. 21:54
22/23 anonim válasza:
Lehet, hogy ôk már bemutatkozáskor megkérték, hogy szólítsa ôket Petinek, Lacinak. Vagy lehet, hogy ôket mindenki más is úgy szólítja, és ezt vette át. Ha téged senki más sem becéz (vagy nem gyakran szólítanak meg amikor hallhatná), akkor nem ô fogja elkezdeni.
Sôt, az is lehet, hogy csak nem tetszik neki a Norbi becézés, ezért nem szivesen használja. Az én öcsém 8 éves kora körül becenevet váltott. Az elôtt egy nem a nevébôl eredô beceneve volt a családban, amit már cikinek tartott. De az új beceneve számomra nagyon csúnyán hangzott, ezért én inkább a teljes nevén szólítom helyette a mai napig.
23/23 A kérdező kommentje:
Lehet. En nem kèrtem meg h minek szolitson. De hallotta h sokan masnak szolitanak (van egy masik becenevem, ami nem Norbi). :)
2020. nov. 25. 06:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!