Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy a munkahelyemen a házas vagy komoly kapcsolatban lévő nőkkel teljesen nyíltan, felszabadultan lehet beszélgetni, de a szingli fiatal lányok rám se néznek?
Az idősebbek vagy már fiatal házas nők könnyedén beszélgetnek bármiről, bármikor velem. A szingli csajszik viszont lesütött szemekkel maguk elé meredve mászkálnak és a közelembe se jönnek, ha pedig hozzájuk szólok igyekeznek minél hamarabb letudni a kommunikációt.
Miért lehet ez?
28F
Mert tudod róluk hogy foglaltak, ezért minden bizonnyal nem fogsz rájuk menni. A szingli csajok meg nem akarják hogy rájuk menj. Talán nem nézel ki elég jól vagy a kisugárzásoddal van gond. Nem tudom.
33F
Előző munkahelyemen sok férfi kollégám volt.
Jóban voltam velük, tudtam önfeledten beszélgetni, de semmi több.
Ez abból fakadhat, hogy nekem van párom és úgy álltam a kollégáimhoz, hogy csak beszélgetünk, de nem akarok tőlük semmit.
Ha szingli lennék és szimpatikus lenne egy kollégám/tetszene/titkon ismerkednék vele, lehet, hogy visszahúzódó nyuszi lennék, nem tudnék olyan természetesen viselkedni vele, mint egy számomra "közömbös" emberrel.
26/L
8. és 9.
Mert azzal mire megy, hogy ott liheg, mint valami barátzónás hülye, mikor a lány meg sóvárogva nézi, és mosolyod a mérnök úrra, meg az IT főnökre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!