Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Havi nettó 650e már elég...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Havi nettó 650e már elég volna egy ilyen nőhöz?

Figyelt kérdés
A kérdést nem viccből írtam ki mégha elméleti is😅
2022. nov. 13. 20:38
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
20%
19. nahát, tehát mégis számít a férfiak keresete?
2022. nov. 13. 22:16
 22/41 anonim ***** válasza:
89%

"Csaj most írta, hogy nem fog nyűglődni olyannal, aki rongyos 400 ezret keres."

És ti nekik akarnak megfelelni és az ő seggük alá rakni a pénzt, amit ti teremtettetek elő. Nem pedig nekem vagy egy magamfajtának, aki megoldja magának és ténylegesen társat keres.

Ezek a sztárolt nőcik ugyanolyan átlagos csajok, mint mi, csak rosszabb pénzkultúrával, amit a kirakatra költenek. Nektek ez valamiért az abszolút nőiesség megtestesítője, pedig meztelenül ugyanolyanok vagyunk, emberileg meg ki tudja, kinek milyen a mélysége.

A sokadik ilyen kérdés alatt teszem fel a kérdést, amire senki sem válaszol: miért akartok ilyen embereknek a kedvére tenni? Miért nem kerülitek el a picsába és örültök neki, ha a közeletekbe sem megy?

Nem olyan nehéz ám.

2022. nov. 13. 22:19
 23/41 anonim ***** válasza:
12%
Én lájkoltalak 22 )
2022. nov. 13. 22:22
 24/41 anonim ***** válasza:
86%

Sarkos példa: ha egy férfi elvárja tőlem, hogy szüljek neki gyereket és tegyem fel a karrierem arra, hogy az ő gyerekét nevelem és az ő házát takarítom, egyszerűen kiröhögöm, nemhogy még elkezdjem tervezgetni, hogy hány gyereket kellene csinálnom neki, hogy elégedett legyen velem és elvegyen feleségül. A fasz akar egy ilyen neje lenni. És ezen nem segít, ha emberünk benyögi, hogy nem fog egy olyan nővel kínlódni, aki saját karriert épít. Oké drágám, akkor ne kínlódj, konkrétan ki a fasz kérdezett?

Ti ehhez képest mentek nyelvlengetve-farokcsóválva, mindenféle méltóság nélkül ilyeneknek esdekelni, hogy egy ilyen mellett égessétek magatokat a haverok előtt.

Nem vagytok normálisak az biztos.

2022. nov. 13. 22:23
 25/41 anonim ***** válasza:
84%

22

Teljesen jogos. Megy itt az anyagias picsázás, közben pontosan ezeket a nőket hajtják. Csak akkor nem értem a hiszti okát. Külsőre ez a MINIMUM amit elvárnak, de azt elfelejtik hogy a való életben nincs filter, és a smink is lekerül otthon, este a 4 fal között. Egyébként egy fullosan összerakott külső a nőnek is rengeteg pénzében van. Logikus hogy el fogja várni ezt a színvonalat a pasitól is. Ebben mi olyan meglepő vagy megvetendő, nem értem.

2022. nov. 13. 22:25
 26/41 anonim ***** válasza:
70%

22-es, válaszolni fogok:

NA VÉGRE!!!

Krvára nem jön be a csaj, ennél átlagosabbal elmennék harapni egyet!

Nem tudom mit képzel ez magáról, ahogy írták, műInsta pitsa!

2022. nov. 13. 22:27
 27/41 anonim ***** válasza:
30%

Mi a fasz? Ez itt a megbántott nők klubja? Hát gondoltam, de hogy ez ennyire kijön? Ezek a gyk-n egymást agyonsztárolt női válaszolók miért ennyire frusztáltak? Ha ezeket a sztár válaszokban a férfiakat kicserélnénk nőre, akkor halál faszára lepontozott vélemények lennének, vagy jönnének a "mi van lúzerkém" válaszok! Há' má' szólok az adminnak hogy nevezzék át a "FELNŐTT PÁRKAPCSOLATOK" kategőriát a "FRUSZTRÁLT NŐK" kategóriára. Igazából így is az, csak akkor az emberfia tudja hogy hol van.

Meg annyira édes az az ÁLTALÁNOSÍTÁS amit itt lerendeztek, hogy a FÉRFIAK komplett halmaza egy szemétláda, egy görény, mindenki az insta pííícsákra bukik, meg egy férfinek ti aztán nem szültök gyereket. Szerintem kevés férfi vágyna olyan savanyú, gyűlöletteljes nőkre mint ti vagytok. Na most meg pontozzatok le de nagyon keményen! Gyerünk, gyerünk eza az! Ééééde s aboszzú, nyomjátok a lepontozást! Idegből, gyomorból! A franc, csak egyet lehet....ccccc, ezen változtatni kell! Női reg-gel korlátlan lepontozást, há' mi ez? Elnyomják már a nőket itt is?! Fel kell jelenteni a gyk-t is, tutira nőgyűlölő a vezetőség! :D

Hú bammeg, na ez a szánalmasság csúcsa, amit itt csoportosan, egymással összeborulva lerendeztek! 24-es. Nem elég hogy csűnya vagy, karrierista, gyűlölködő! Még el is várnád hogy egy férfit megalázz azzal hogy szemébe mondod hogy nem akarsz tőle gyereket? Inkább annak örülnél hogy létezik olyan, aki bottal megpiszkál! Molesztált az apád gyerek korodban?

2022. nov. 13. 22:37
 28/41 anonim ***** válasza:
85%

Igazat adok neked. Én tudnék mesélni munkámból kifolyólag. Rengeteg olyan beavatkozás is van ma már ami szinte láthatatlan. Ide egy kis hialuron, oda egy kis szemhéjplasztika, karikás szem elfedés, fogászati korrekciók a tökéletes mosolyért. A legtöbbet észre se vennéd, azt mondanád természetes szépség, bomba gének stb. Tényleg gyönyörű eredményeket lehet elérni, de ezért igen borsos árat kell fizetni. Én magam is élek pár ilyen kis korrekcióval, rengeteg dícséretet is kapok. De sokaknak erre nincs lehetőségük. Azt kell mondjam valóban erre van ma már kereslet. Ezzel csak azt akartam igazolni, amit te is írtál, a szépen esztétikusan összepakolt nőnek mélyen zsebbe nyúlós ára van. Nincs min csodálkozni a férfiaknak sem, azt hiszem.

2022. nov. 13. 22:46
 29/41 anonim ***** válasza:
100%
Valójában a férfiak pénzéhesek: olyan nőkre mennek, akik nagy lábon élnek, mert egy normális nő nem elég státusz.
2022. nov. 13. 22:50
 30/41 anonim ***** válasza:
21%
30. Ezt te se gondolod komolyan? Ugye? 🤣🤣🤣
2022. nov. 13. 22:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!