Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az itt elterjedve,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az itt elterjedve, hogy a nőknek számít a férfi keresete?

Figyelt kérdés
Nem tudom lehet én vagyok más dimenzióban de én ezt nem veszem észre, jelenleg egy járási hivatalban dolgozom az átlagfizetés itt olyan 230000 260000 körül van, bizony sok férfi kollégám van és érdekes módon mindegyiknek van elég csinos barátnője, családja és társai, lehet hogy szegényen élnek és nagyon szerény körülmények között pláne most a válságban, de szeretik egymást szerintem a nőknek 10 - 15%a csak az akiknek a pénz számít és ezek a nők jól néznek ki, ezért őket veszik etalonnak az itteni férfiak
2022. nov. 13. 15:13
 1/7 anonim ***** válasza:
90%
Mert valamire fogni kell az itteni nokedliknek a sikertelenségüket.
2022. nov. 13. 15:15
 2/7 anonim ***** válasza:
86%
Azért édesem mert az itteni incel lúzerek erre fogják a sikertelenségüket.
2022. nov. 13. 15:47
 3/7 anonim ***** válasza:
34%
Nem számít a pénz a nőknek ? Akkor most a 230 ezres fizuddal indulj útnak. Vagy esti bulikba kezd járni! És szólj ha sikerült nőt találni! De belátható időn belül pl 1 hónap !
2022. nov. 13. 15:50
 4/7 anonim ***** válasza:
79%

Szerinted csak úgy lehet ismerkedni ha költekezel vagy drága ruhákat, kiegészítőket viselsz?

Nagy tévedésben vagy!

2022. nov. 13. 16:01
 5/7 anonim ***** válasza:
72%

Engem kifejezetten taszít ha a drága cuccaival akarna lenyűgözni valaki. Bár amennyire értek ezekhez, valszeg fel sem ismerném ha esetleg milliós óra lógna valaki kezén😄

Számít a pénz, de nem úgy ahogy azt gondolják itt néhányan.

2022. nov. 13. 16:22
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Azért mert van akinek igen is számít.

Van egy olyan réteg akinek Nem számít, és van egy olyan is akinek Igen.

Nyilván ilyen divatmajom celebeknek és hasonlóknak számít...

Nem a intára mindent kipakolósokkal kell elsősorban kezdeni főleg ha nincs is annyi

2022. nov. 13. 17:03
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Mert számít a nőknek a férfi vagyona, keresete, pénze stb.

Ahogy számít az is hogyan néz ki a férfi, milyen magas, mennyire izmos.

Ahogy az is, hogy milyen a személyisége, milyen a kommunikációs képessége.

És sok sok más dolog is számít.

2022. nov. 13. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!