Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak! Ti hogyan közelednéte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ti hogyan közelednétek nőként magatok felé?

Figyelt kérdés

Volt itt egy kérdés, ami azt kérdezte a nőktől, hogyan szednék fel magukat ha férfiak lennének. Ez elgondolkodtatott és érdekelne ennek a fordítottja is. Hiszen egy férfi tudja legjobban mire vágyik egy férfi.

Hogyan közelítenétek magatokhoz nőként?

(hagyjuk az olyan kommenteket, hogy "ronda vagyok, sehogy" és társai", nem túl konstruktív)

2022. nov. 13. 09:33
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Egy csaj küldözgette a jeleket és nagyon egyértelműen látszott hogy tetszek neki.

Úgy szedett össze a csaj hogy az egyik közös ismerősünknek mondta hogy "véletlenül" mondja el azt hogy tetszek neki, ezért mégis nekem kellett kezdeményezni de már tudtam hogy célegyenesben vagyok!

2022. nov. 13. 10:13
 2/13 anonim ***** válasza:
41%
szomorú lennék azért, ha csak én jutnék nekem
2022. nov. 13. 20:08
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Úgy, hogy nőként tudom, mit szeretek férfiként? Akkor így: szexelnünk kéne.
2022. nov. 16. 12:57
 4/13 anonim ***** válasza:
0%
Főtolnék kis uborkákat.
2022. nov. 16. 13:34
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Úgy hogy egyértelmű legyen és ne félreérthető a közeledés. És egyenlő partnerként kezelném a masikat, nem pedig úgy mintha én lennék a teremtés koronája akinek ki kell érdemelni még azt is, hogy hozzá szólhassak.
2022. nov. 16. 20:16
 6/13 A kérdező kommentje:

#3 igen

Jó lenne ha konkrétumokat is írnátok

2022. nov. 17. 07:53
 7/13 anonim válasza:
100%
Pl. közös társaságban vagy akármilyen eseményen, sokat mosolyognék magamra, nevetnék a rossz vicceimen is, szemkontaktust keresnék.. talán kitalálnék valami kamu dolgot amiért segítséget kérek magamtól "tud-e xy dolgot" és beindul a beszélgetés is. Beszélgetés végén ha a srác magától nem mondja, hogy folytassuk másokor is mert jót dumáltunk akkor csajként én mondanám neki ezt, hogy jól éreztem magam vele. Ez elég egyértelmű jelzés h bejövök neki.. persze randira már a pasinak kell elhívni a kövi beszélgetésbe, nem jó átvenni a vezetést teljesen..
2022. nov. 17. 09:59
 8/13 A kérdező kommentje:

#7 köszi a részletes választ.

És ezekből amiket leírtal, te mint férfi vennéd a jelet?

2022. nov. 17. 11:00
 9/13 anonim válasza:
88%
Persze, egy olyan férfi akinek már volt dolga nővel értenie kell ezeket a jeleket.. manapság ritka a mindenkivel kedves nő (sajnos) így jobban feltűnik egy férfinek ha valaki pozitív visszajelzéseket ad.
2022. nov. 17. 11:08
 10/13 NTBS ***** válasza:
Beszélgetést kezdeményeznék. A többi majd kialakul.
2023. jan. 10. 16:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!