Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol ismerkedhetnék 28 évesen családalapítási, házasságkötési célokkal?
1-2 társkeresőt már próbáltam de a helyzet a legtöbbször ugyanaz, nincs válasz vagy az illető alkalmi kapcsolatot akar.
Munkahelyen nem ismerkedek, barátikörömben nincsenek egyedülálló nők.
Ami esetleg még hátráltató tényező, hogy nem vagyok kimondottan közösségi ember és a nemi szerepeket sem kívánom felcserélni, mondhatni konzervatív vagyok.
Miért kellene görcsösen gyerek?
Ki beszélt 1-2 év utáni gyerekvállalásról?
Én nem értem a válaszokat, vagy valami kommentet kitöröltek? Miért baj az, ha valaki komoly szándékkal akar ismerkedni? Nyilván ne írd oda a társkeresőbe, hogy házasodni szeretnél, mert az a mai világban már elég fura. Viszont ha találsz valakit, akivel jól érzed magad, szerintem 1-2 év után nem ördögtől való a házasság, később a gyerek. Nyilván az is kérdés, hogy hány éves a nő, mert húsz évesen nem biztos, hogy erre vágyik, de van olyan is.
Tudom, hogy nem ideális a társkeresőzés, de tényleg nem tudok jobbat elképzelni. Baráti kört szoktak mondani, de nekem sem volt soha valami nagy. Munkahelyen nem jó, mert ha nem jön össze, mondjon fel az ember? Buliban reménytelen, mindenki ittas, és csak egyet akar. Engem uszodában, konditeremben szólítottak le folyton a pasik, pedig nincs is valami bomba alakom. Ez is zavaró volt egyébként, mert nem ismerkedni mentem, és egy idő után kellemetlen volt.
Szóval társkereső. Nekem sok ismerősöm ott jött össze a párjával. Én is. De tény, hogy sok kudarc előzi meg, de ne add fel.
#12 Egy komoly nőnek (vagy férfinak) vannak távlati céljai.
#13 Köszönöm a válaszod.
Jaj istenem ezek a valaszolok...nem tudom eldonteni, hogy egyesek tenyleg ilyen hulyek vagy csak unalombol irnak hulyesegeket?!
En is tarskeresoket tudom javasolni, illetve barmilyen online feluletet, ami lehet nem tarskereso, de lehet kommunikalni a masikkal.
Vagy ha van valamilyen hobbid, erdeklodesi korod akkor ezzel kapcsolatos esemenyeken, talalkozokon, internetes feluleteken is lehet ismerkedni.
Sok sikert!
Én pl társkeresőkön szívesen nézegetem az egyedülálló anyákat. Mármint ők biztosan stabil kapcsolatot akarnak, nem kalandot. De ismerek olyat, aki meg pont nem akar tartós kapcsolatot, egyedülálló anyaként.
A házasság nálam is olyan nem szimpatikus. A lényege manapság, hogy az ismerősöknek a fészbúkon megmutathassuk, hogy mekkora buli volt, micsoda színvonalas a kis esküvőnk. Mosolyog mindenki, minden faint. Na meg a rokonoknak is meg lehet mutatni, mekkora királyok vagyunk. De nem tudom, hogy most mennyi egy olyan normál esküvő. De tippre már talán több mint 1 milla? Én nem is szeretem a felhajtást, tehát ha én ilyenen gondolkodnék, akkor egy szűk körű egybekelés, oszt csá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!