Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol ismerkedhetnék 28 évesen családalapítási, házasságkötési célokkal?
Figyelt kérdés
1-2 társkeresőt már próbáltam de a helyzet a legtöbbször ugyanaz, nincs válasz vagy az illető alkalmi kapcsolatot akar.
Munkahelyen nem ismerkedek, barátikörömben nincsenek egyedülálló nők.
Ami esetleg még hátráltató tényező, hogy nem vagyok kimondottan közösségi ember és a nemi szerepeket sem kívánom felcserélni, mondhatni konzervatív vagyok.
2022. nov. 12. 18:54
1/20 anonim válasza:
Mennyire lehet csábító ajánlat, hogy valakit teherbe raksz, aztán bezárod egy kölyökkel a lakásba.
2/20 anonim válasza:
Egzisztenciálisan hol tartasz? Én meg pont azt tapasztalom, hogy mindenki komolyat akar.
3/20 A kérdező kommentje:
#1 - Ne hazudj, nem írtam ilyet.
#2 - Kielégítő helyen.
2022. nov. 12. 19:36
4/20 anonim válasza:
Még nem is ismered de már gyereket akarsz csinálni? Mi az kezded érezni hogy kifutsz az időből? Már így sem jók a kilátások! Ha összejönne egy nő az minimum 5 év mire eljutsz vele a családalapításhoz! Te leszel már 33 éves! A gyereked ballagásán már azt hinnék a nagyapja vagy. Ezzel kellemetlenségbe sodornád a gyereked. Szóval sztem már késő!
5/20 A kérdező kommentje:
#4 Olvasd el újra a kérdést mert szerintem nem értetted :)
2022. nov. 12. 19:40
6/20 anonim válasza:
Sehogy. Nem így szokás ismerkedni, hogy "akko' nekem gyerek kell meg család". Az idővel szokott alakulni. Állásinterjúra sem úgy mész a céghez, hogy "Kedves CEO, vegyél fel, nekem konkrétan jövőre a te széked kell. OK?" Képzelheted mekkora lenne a siker :D
7/20 A kérdező kommentje:
Az ismerkedés alatt is egyeznie kell a távlaticéloknak, hogy egyik fél se pazaroljon el éveket az életéből feleslegesen.
2022. nov. 14. 19:43
8/20 anonim válasza:
Nekem a tinder bejött. Igazából bárhol megtalálhatod az erre ideális embert.
9/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippet!
2022. nov. 15. 03:48
10/20 anonim válasza:
A #4-nek az első fele igaz.
Minek neked ilyen görcsösen a gyerek?
Amúgy meg 30+ Nőknél próbálkozz, azok már kiélték magukat úgyis és már arra várnak, hogy végre eltekintsen valaki a múltjuk felett (Ilyen korban ugyan miért lennének még mindig szinglik..)
A többi normális nő meg nem fog neked 1-2 év ismeretség után egyből gyereket szülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!