Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Leszel a társam?

Leszel a társam?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Elnézéseteket kérem a kicsit pongyola megfogalmazásért, de azt hiszem, hogy tömörebben és lényegretörőbben nem tudtam volna megfogalmazni a vágyam.

Azt is tudom, hogy nem éppen ez az oldal a legalkalmasabb ilyesfajta hirdetésekre, de ezt is szeretném megpróbálni, soha nem lehet tudni, hogy miből mi sül ki.

Jómagam egy 33 éves, diplomás, sokrétű érdeklődési körű férfi vagyok, aki már meglehetősen vágyik társra, gyermekre. Szeretetet, gondoskodást adni tudó, hűséges és romantikus embernek tartom magamat. Voltak már kapcsolataim, de vagy az én, vagy az ő hibáiból ezek zátonyra futottak. Sajnos mostanság nem könnyű társra találni, pedig sok mindent kipróbáltam már - többek között az internetes társkeresőket is. A munkahelyeim sem kecsegtetnek túl sok jóval ezen a téren.

Adok magamra, sportolni is nagyon szeretek, ha időm engedi.

Elvárásokat nem sokat szeretnék itt most megfogalmazni az általam keresett hölggyel kapcsolatban - talán csak annyit, hogy az intelligencia alapvető számomra, a többi úgyis majd csak "élőben" derül ki; a személyes találkozások híve vagyok, szerintem csak ennek van értelme. Persze előtte "virtuálisan" is kell beszélgetnünk.

Kedves Lányok/Nők, kérlek írjatok, ha ugyanebben a cipőben vagytok, mindennek kell adni egy esélyt!

Ha esetleg más is hozzá szeretne szólni, akkor csak építő jelleggel tegye.

2022. okt. 16. 02:48
 1/4 anonim válasza:

Csak építő jelleggel? Hát kapcsolatban is van kritika”.. és ellentmondás, itt egy ilyen oldalra kiírod nyilvánosan de ellentmondást sem tűrsz, ez nagyon intelligens….

Red flag~#1

2022. okt. 16. 02:59
 2/4 anonim válasza:
Ez nem red flag, hogy nem akarja, hogy jöjjenek a bunkó kommentelők. Ő is kulturáltan fogalmazott, ezt is várja a másiktól. Ennyi, teljesen normális lenne. Inkább az a red flag, ha valaki egy idegenen éli ki a komplexusait és az agresszióját az interneten.
2022. okt. 16. 06:56
 3/4 anonim válasza:

ha lány lennék, ennyi alapján még érdeklődnék is felőled, annyi eltéréssel, hogy nekem nincs szükségem gyerekre 😄

sok sikert amúgy 😉

2022. okt. 16. 07:19
 4/4 A kérdező kommentje:
2-es, jól látod, ezért írtam azt, amit!
2022. okt. 17. 00:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!