Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől függ az, hogy valakibe szerelmes leszel vagy nem?
Nektek mi volt az a pont, amikor azt éreztétek beütött a szerelem és csak rá gondoltál egész nap és rájöttél, hogy beleszerettél a másikba?
Külsején egy részlet tetszett (pl mosolygödröcske, szép mosoly, a szeme színe stb)
Az első nagy áttörés ott volt, hogy nagyon megtetszett.
Nekem úgy isten igazán, a férfiak, talán 0,01%-a tetszik, nagyon max.
Aztán amikor jött az érzés, hogy mi mintha már évtizedek óta ismernénk egymást. Sőt, nem csak hogy ismernénk, hanem mintha házasok is lennénk.
Mindig viccelődik ezzel a férjem (abszolút nem vagyunk spirituálisak, meg ilyesmi), hogy mi nem megismerkedtünk és összejöttünk, hanem valahonnan folytatjuk a közös életünket. Ez az érzés abszolút megvolt a 2. randin. Ő az egyetlen ember, akit valaha jobb szerettem, önmagamnál. :)
"Nekem úgy isten igazán, a férfiak, talán 0,01%-a tetszik, nagyon max."
Kb minden nő ilyen, de te legalább őszinte vagy. :D
""Nekem úgy isten igazán, a férfiak, talán 0,01%-a tetszik, nagyon max."
Kb minden nő ilyen, de te legalább őszinte vagy. :D"
Bevallom, ilyenről sosem beszéltem még nőkkel, de a legtöbb lány-ismerősöm gimiben meg egyetemen pl, az összes picit helyesebb fiúra nyáladzottak, még akkor is ha párkapcsolatban voltak. Na az ilyenektől ment el az étvágyam is, és lettek leépítve körülöttem :)
Teljesen random a legtöbb embernél. Van aki állandóan "szerelmes", mert olyan típus. Van aki sosem lesz az (én sem), mert egész egyszerűen nem. Ez is teljesen véletlenszerű, senki nem tudja az okát.
Talán 3 nő volt akibe talán tudtam volna az lenni, mert az érdekes személyiség - számomra vonzó külső (mind kockák voltak) - és a tény, hogy tudtunk spontán beszélgetni, úgy hogy náluk nem éreztem azt amit a legtöbb embernél, hogy a beszélgetés megjátszott, erőltetett, én nem érzem jól magam igazán - jó indítás lett volna. De mindig volt valami tényező ami miatt nem lehetett (az illető házas volt; az illető piszok messzire költözött; az illető nincs 14 éves; és hasonlóak. Tehát a szerencsén múlik ez is, talán találkozom még olyan elvont kockával akinél nincs ilyen tényező.
NA, végre egy jó kérdés! :)
Állítólag én az a típus vagyok a hozzám közelállók szerint aki a szerelembe lesz szerelmes, plusz kedves Edricus fórumtárs is írja én az állandóan "szerelmes" (de jó passzol a mondat első feléhez, még idézőjelben is van 😅) típus vagyok.
Ha megengedtek egy jellemző mémet. :D
Szóval így nem igazán tudom. Elvileg kétszer voltam eddig az életemben szerelmes, de már kezdek szkeptikus lenni azokkal kapcsolatban is :(
Amúgy: gyomorpillangózás, a szokásosnál is több daydreaming, szokásosnál is jobban szétszórtság, ésatöbbi. 😅
Jah, nekem a cuki mosoly gödröcskékkel a gyengém, ex-ex barátnőm azzal fogott meg első blikkre, utána meg a szokásos, szerettem bele egyre jobban, ahogy ismertem meg a személyiségét. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!