Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért panaszkodik sok férfi hogy a nőknek alap elvárás hogy egy pasi jóképű legyen?
Rengeteg ronda férfinak van szép barátnője. A nők sokkal toleránsabbak a külsőt illetően mint a férfiak ha a férfi más területeken kompenzál. Egy ronda férfi előbb talál párt magának mint egy ronda nő.
Ez a férfi is bűn ronda, mégis szép nője van.
"Miért panaszkodik sok férfi hogy a nőknek alap elvárás hogy egy pasi jóképű legyen?"
Értelemszerűen azért, mert sok férfi nem jóképű.
"Rengeteg ronda férfinak van szép barátnője."
Nem. Nagyon ritka az ilyen, pont ezért figyel fel rá a környezet. Én pont ebben a helyzetben vagyok és jó pár negatív megjegyzést kaptunk már. Sőt, elég sokszor azt hiszik, hogy én meg a párom testvérek vagyunk.
Azt, hogy rengeteg ronda férfinak van szép barátnője a hétköznapokban, egyedül itt mantrázzátok csak. Soha a büdös életben nem hallottam még ezt a szöveget senkitől ezen az oldalon kívül.
"A nők sokkal toleránsabbak a külsőt illetően mint a férfiak ha a férfi más területeken kompenzál."
Szintén olyan szöveg, amit csak ezen az oldalon mantráztok.
És említsük már meg azt a szép ellentmondást is, amikor megy a hiszti, hogy a férfiaknak még a nő kinézete sem számít, csak legyen valaki.
"Egy ronda férfi előbb talál párt magának mint egy ronda nő."
Nem. Ez is csak itteni mantra, amit ráadásul a kérdések is naponta cáfolnak. Valahogy ronda férfiak írnak ki több társkeresési kérdést, ronda nők ritkán. Ennyivel könnyebb nekik.
"Ez a férfi is bűn ronda, mégis szép nője van."
A képen szereplő férfi amúgy ki? Ne egy hírességet vegyünk már alapul. Jöjjenek hétköznapi hasonló párok.
Egyszer egy kérdező küldött nekem néhány párt, hogy milyen ronda férfiakkal vannak szép nők. A férfiak egy része helyes volt, de olyat rondázott le, aki tipikus helyes pasi volt, fittre gyúrva. A lányok ezeknél a pároknál full átlagosak voltak. Ennyit a kinézetes kettős mércéről...
"Salman Rushdie nem milliomos"
"Salman Rushdie is a British-Indian essayist and novelist with an estimated net worth of $15 million"
Vegulis 15 millio az nem millio, kis Gauss :)
38F incel
"Ügyesen melléfogott, aki rögtön a pénzre tippelt, de persze mit is vártam?"
"Sokra megy vele, ha bujkálnia kell..."
Döntsd már el hogy mit gondolsz!!!😀
#14:
"A régi receptet követi, így bármikor előadható a "szegény, üldözött ember" karaktere."
Természetesen kizárólag és elsősorban ez volt a célja azzal, hogy halálos veszélybe keverte magát. Sokat elárul rólad ez a hozzászólás.
26-os: nyilván a nemrég elszenvedett 15 késszúrás is megérte a csajozásért...
Amúgy a sok idióta incel hogy pofázik Rushdie-ról, pedig öt perce azt se tudtál, ki van a képen. 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!