Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért panaszkodik sok férfi hogy a nőknek alap elvárás hogy egy pasi jóképű legyen?
Rengeteg ronda férfinak van szép barátnője. A nők sokkal toleránsabbak a külsőt illetően mint a férfiak ha a férfi más területeken kompenzál. Egy ronda férfi előbb talál párt magának mint egy ronda nő.
Ez a férfi is bűn ronda, mégis szép nője van.
"a nőknek pedig sokadrangú hogy mennyire jóképű egy férfi, és az is hogy milyen a teste"
Hiába pontozgatsz le, mert nincs igazad.
A nők rendre visszautasítják az olyen férfiak közeledését, akik külsőre nem jönnek be nekik.
Amit te hiszel, az egy nonszensz ostobaság.
12.
A régi receptet követi, így bármikor előadható a "szegény, üldözött ember" karaktere. A könyveit meg elolvassák, ha szar akkor is, ha elég nagyokat rúg a muszlimokba. Ügyes! - csettintene Kohn bácsi.
", a nőknek pedig sokadrangú hogy mennyire jóképű egy férfi, és az is hogy milyen a teste"
Bocs, nő vagyok, és NEM sokadrangú.
13
Azért, mert annak az adott csajnak épp bejöttek.
Ha a csaj választhatna jobbat is mint ők, akkor szerencséjük volt.
Én szoktam beszélgetni erről csajokkal veled ellentétben (szinte csak nők a munkatársaim), mindnek kizáró ok ha nem tetszik a pali külseje.
Ha jó a személyiséged, lehetsz haver, de semmi több.
12.nek
Nyugtasd magad hogy egy világhírű írónak nincs pénze!!!!!😆
14
Persze, találjuk ki a legképtelenebb elméleteket, csak azt el ne fogadjuk, hogy egyes férfiak márpedig rendelkeznek olyan intellektussal és vonzerővel, ami felülírja az előnytelen külsejüket. Az, hogy nektek ez kb elérhetetlen, az a ti bajotok.
Ja, és nyugodtan befejezheted az antiszemitáskodást. Rushdie muszlim családból származó indiai. Ez nem jött be...
18
Sokra megy vele, ha bújkálnia kell...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!