Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tennél ha kiderülne ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennél ha kiderülne ha a férjed nyert a lottón egy éve és mindezt eltitkolta?

Figyelt kérdés

Most állt össze a kép akkor cserélte le a kocsit újra,párszor mentünk nyaralni,lecserélte a ruhatárát.

Ma derült ki azóta nem is dolgozik utána egy hete felmondott,de itthon azt mondta előléptették.

Csalódtam benne mondtam neki szeretnék gondolkodni.

Skandinávon nyert azt kicsivel többet mint 200 millió ft- ot.

2022. nov. 10. 21:59
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
16%
Most már ne csald meg .
2022. nov. 10. 22:04
 2/19 anonim ***** válasza:
64%

Férfiként értem, ha senki előtt (még család előtt sem) akarja nagy dobra verni.

Ugyanakkor 200 millió az még nem az a pénz, ahol felmondana az ember. 1 milliárd felett már el lehet gondolkodni, hogy nem kéne dolgozni, addig sajnos muszáj. Legalábbis addig amíg azt a 200 milliót valami jól menő vállalkozássá nem tudja formálni. Másként 1-2re elfogy.

2022. nov. 10. 22:05
 3/19 anonim ***** válasza:
85%
Szóval 1 éve folyamatosan hazudik? Mit mondott, miért nem mondta el?
2022. nov. 10. 22:13
 4/19 anonim ***** válasza:
77%

Elgondolkoznék, hogy kihez mentem hozzá, és beadnám a válópert!

Ugye azt tudja, hogy a fele a tiéd?

2022. nov. 10. 22:27
 5/19 anonim ***** válasza:
74%

Annak a 200 milliónak a fele a tied.

[link]

2022. nov. 10. 23:03
 6/19 anonim ***** válasza:
77%

Ha házasok vagytok, akkor nyertETEK a lottón. A fele a tiéd. Még most hajtsd be, ha még el nem verte az egészet.

De szerintem ez inkább ilyen esti mese.

2022. nov. 10. 23:03
 7/19 anonim ***** válasza:
53%
...és ezekből az amúgy nyilvánvaló jelekből nem jöttél rá, hogy valami trükk van a háttérben? "Kérdező van okos, kérdező tud beszél" szindróma?
2022. nov. 10. 23:07
 8/19 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem Totál szívás című filmbeli dolgot csinálhat. Ha tényleg nyert, azt azért nem mondta el neked: 1. Osztogatnál belőle a kedves rokonaidnak. 2. Az olyan mintha elmondaná mindenkinek, nem tudnád titokban tartani. 3. Szerinte hülyeségre költenéd. Bizonyítani tudod?
2022. nov. 11. 06:00
 9/19 anonim ***** válasza:
67%

Mindenki meghülyük a pénztol.

Az en exem nem nyert ugyan de eloléotették tényleg, hirtelen uj kocsi kellett meg hajo, hirtelen már nem velem gyűjtött a közös házra azt is kivette, es hirtelen engem is lecserélt.

Es mindez mellett elkezdett smucigoskodni is.

Még apát kérdeztem errol hogy mit tegyek ha a párom elszállt egy előléptetestol pénztöl, és kifordult magábol? Azt válaszolta mindenkivel megeshet hogy elszalad a ló, legyek hozzá türelemmel.

Hát hiába beszéltem vele hiába vártam hogy visszatér közénk ami volt, ő mundent felforgatott, otthagyott, de azért eljegyzés bontásnál még a képembe vágta hogy én vagyok a sz.r, a megbízhatatlan, aki pasizik, meg jól bemocskolt a családja előtt is, ő meg a szent rendesember.

2022. nov. 11. 06:30
 10/19 anonim ***** válasza:
41%
*meghülyül.
2022. nov. 11. 06:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!