Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ez jó kezdeményezési alkalom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez jó kezdeményezési alkalom lehet nőként?

Figyelt kérdés
Van egy régebbi ismerősöm, akivel kb. 6 éve találkoztunk utoljára élőben. Igazából mindig is bejött nekem, de akkoriban volt párkapcsolatom. Most viszont szeretném vele újra felvenni a kapcsolatot és kideríteni, hogy én tetszem-e neki. Abból ítélve, hogy még most is lájkolja szinte minden fotómat, bejegyzésemet, talán nem vagyok neki teljesen közömbös. Elvileg nincs is párkapcsolata. Arra gondoltam, hogy ráírok a születésnapján és felköszöntöm (egyébként nem tettem az elmúlt években, privátban főleg). Ez jó lehet arra szerintetek, hogy ha ő is érdeklődik irántam, akkor kapjon az alkalmon és beszélgetést kezdeményezzen? Vagy ez kevés hozzá és valami egyértelműbb "jelzés" kellene?
2022. nov. 10. 20:24
 1/7 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem ne csak felköszöntsd hanem tegyél föl neki egy kerdést, hogy van, miket csinál mostanában, olyan régóta nem hallottál felőle.

Ha érdekled akkor kapva kap az alkalmon.

2022. nov. 10. 20:31
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez jó ötlet. Nem nyomulós és ha érdeklődik irántad akkor lehetősége lesz átvenni az irányítást.
2022. nov. 10. 20:32
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Akkor jó alkalom ha nem csak annyit írsz hogy "Boldog születésnapot!".

Írj neki valamit, hogy régen beszéltetek...stb.

Vagy eszedbe jutott régről....róla.

2022. nov. 10. 20:32
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Yah, egy sima Boldog születésnapot utána ne számíts semmire. Ennyi erővel minden csaj engem akar aki felköszönt? Érted.
2022. nov. 10. 20:38
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
Ha nem vagy femcel,akkor majdnem szinte bármi jó lesz.
2022. nov. 10. 20:41
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek a többiekkel, a köszöntést toldd még meg valamivel. Plusz, ellenőrizd, hogy ne legyenek már fent exekkel közös fotóid.
2022. nov. 10. 21:30
 7/7 anonim ***** válasza:
0%
Ha pár hónap múlva lesz az a születésnap akkor felejtsd el..
2022. nov. 13. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!