Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok! Hány pontot adnál egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Hány pontot adnál egy ilyen férfinak ezek alapján?

Figyelt kérdés

Lesznek vegyesen negatív és pozitív tulajdonságok is. Igyekszem objektív tényeket leírni.

Az illető egy 27 éves budapesti férfi.

177 cm magas, 68 kiló. Alacsony testzsírszázalék, sportos, de nem kockahasú. Olyan külső, ami tinderen 4 hónap leforgása alatt 500 matchet eredményez 3 képpel, amin semmilyen anyagi helyzetre utaló dolog nem volt. Öltözködési stílusa "smart casual".

Nagyon nyugodt, szinte lehetetlen kihozni a sodrából. Pozitív, kiegyensúlyozott. Hosszútávú kapcsolatra vágyik. Elég pedáns és rendszerető, tud és szeret főzni, házias. Heti 3-4x edz, mellette extrém sportot űz. Karrierista, de nem munkamániás. Diplomás, szellemi munkát végez, napi 6 órában kb. Havonta 1 millió nettót keres. Önálló anyagilag és érzelmileg is, saját lakás és autó, hitel nélkül.

Nem szeret utazni, csak ha az aktív (pl városnézés nem, síelés igen). Konzervatív gondolkodású, klasszikus családmodellt preferálja, de nem kényszeríti rá a nőre. A következő célja a családalapítás egy vagy két gyerekkel, kertes ház Budán.

Magas libidója van, ennek megfelelően élénk szexuális életre vágyik. A telt nők az ideáljai, de ez nem feltétel.

Ezek alapján látatlanban számodra hány pont lenne egy ilyen férfi? Természetesen 10 a legjobb, 1 a legrosszabb. Ha lehet csak nők szavazzanak!

2022. nov. 9. 22:36
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
91%
Igazából nekem sem. Valahogy a természetes embereket kedvelem, nekem a kérdező már túl sok.
2022. nov. 9. 23:47
 12/45 anonim ***** válasza:
72%
Fú, nem kellene. "Nagyon nyugodt, szinte lehetetlen kihozni a sodrából." - Jah, pont egy ilyen "báty" mellett nőttem fel. Addig lehetetlen kihozni a sodrából, amíg mások előtt vagyunk, zárt ajtók mögöt meg kiosztja a pofonokat.
2022. nov. 10. 00:17
 13/45 anonim ***** válasza:
87%

Azt ígérted lesznek pozitív és negatív tulajdonságok is. Ehhez képest mindent úgy tűntettél fel, mintha pozitív lenne. Ingatlanügynök vagy?😂

"Olyan külső, ami tinderen 4 hónap leforgása alatt 500 matchet eredményez 3 képpel, amin semmilyen anyagi helyzetre utaló dolog nem volt." Ez legalább -5 pont. Nem érdekel, hogy milyen sikerei, vagy kudarcai vannak tinderen. Ettől még nekem vagy tetszik, vagy nem. Ha ezt felhozza, annak oka van. Nagyon unszimpatikus.

Mint írtam, mindent pozitívban írtál, most leírom, én ezt hogy fordítanám magamnak.

"Elég pedáns, rendszerető, konzervatív gondolkodású." Tisztaságmániás, akinek én leszek a házi cselédje. Köszi, nem.

"Nem szeret utazni, csak, ha az aktív." Szuper, soha többet nem látom a tengert, viszont évente 2x fagyoskodhatok a hegyekben. Köszi, nem.

A leírás túl száraz és nagyobb hangsúlyt kapnak az anyagiak, ami nálam kevésbé szempont. Az viszont számít, hogy nekem jóképű-e, így a pontozást se lehet eldönteni. Amúgy 5-re nyomtam, mert nem gondolom, hogy álmaim pasija, de azt se, hogy a kutyának se fog kelleni. Az én válaszom meg egyébként is irreleváns, mert jóval idősebb is vagyok, meg társat se keresek.

2022. nov. 10. 00:45
 14/45 anonim ***** válasza:
31%
Leírtad a férjem :)
2022. nov. 10. 01:10
 15/45 anonim ***** válasza:
80%

Nekem sem kellenel.

Szeretek utazni, várost nézni.

De a legnagyobb gond a klasszikus családmodell. A szó hallatára is kúrát a hideg. Szép megfogalmazása annak, hogy a feleség szolgálja ki a családot és ne legyen számottevő karrierje.

2022. nov. 10. 01:36
 16/45 anonim ***** válasza:
11%

Miért kell ezen ennyire felháborodni? Mintha akkora karrierekről lenne szó, amit kihagyva az emberiség kárt szenvedne :D

Amúgy azt gondolom, hogy attól, hogy valaki klasszikus értékek szerint él a nő még nincs kihasználva, pl. attól, hogy én főzök és nem a férjem, nem vagyok rabszolga. Nevetséges, hogy már annak kell védekeznie, aki a régi szokások szerint is boldog.

2022. nov. 10. 01:50
 17/45 anonim ***** válasza:
89%
A 68 kilót kevésnek tartom a magasságodhoz. Én 165/65 vagyok, érdekesen néznénk ki egymás mellett. Nem szimpatikus, hogy a tinderrel jössz és ezzel akarod érzékeltetni a külsődet. Simán leírhattad volna nagy körvonalakban hogy nézel ki. Én szeretek passzívan pihenni (sőt így szeretek igazán), szóval ez probléma lenne kettőnk között. Nem igazán szeretem az olyan férfiakat, akiknek magas a libidója, mert nekem inkább átlagos. Szimpatikus, hogy azt írod nyugodt vagy, az ilyen pasik bejönnek, mert én temperamentumosabb vagyok. Viszont amikor egy pasi azt mondja magáról, hogy konzervatív ott el is veszíti az érdeklődésem. Bár nem fejtetted ki, hogy ez mit jelent, de vannak tippjeim. Ha már mindenképp pontozni kell akkor 4 pontot adnék (főleg a konzervatív rész húzza le), de elhiszem, hogy vannak nők, akiknek te vagy a megtestesült álom.
2022. nov. 10. 01:59
 18/45 anonim ***** válasza:
7%
Annyira viccesek a válaszok :) A Tinderrel jönni unszimpatikus, de ha ír valaki 10 mondatot, ki nem fejti a jelentését, már lehet ítélkezni és lehúzni. :DDD Én nem keresek társat már, hála a jó égnek, de őszintén sajnálom azokat, akiknek ezek közül a nők közül kell válogatnia. Nagyon egyszerűek és felszínesek vagytok.
2022. nov. 10. 02:06
 19/45 anonim ***** válasza:
90%
A kérdés is egyszerű és felszínes, szóval jók a válaszok
2022. nov. 10. 02:49
 20/45 anonim ***** válasza:
100%
18: nem köztünk kell válogatnia, ott van az 500 tinder match:) És gondolom csak közvélemény kutatás céljából tette fel a kérdést, nem azért, mert itt akar nőt fogni magának. Én legalábbis biztos nem egy arctalan, anonim oldalon ismerkednék.
2022. nov. 10. 02:53
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!